DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wedstr.secr: [zat] Simone Hand (06-15211021), [zon] Frank Hand (06-53890680) Handbal: prog / uitslagen Voetbal: prog / uitslagen
Agenda: Kantinerooster

Fa. Timmerbedrijf de Groot wordt hoofdsponsor Valken-handbal

Met veel genoegen laat het bestuur weten dat Fa. Timmerbedrijf de Groot hoofdsponsor wordt van de A-selectie van de afdeling handbal. Bij gelegenheid van de overgang naar de nieuwe handbaltenues in de Valkenkleuren rood en groen zal volgend seizoen de naam van Fa. Timmerbedrijf de Groot op de shirts van Valken 1 en 2 te zien zijn.

De firma Timmerbedrijf de Groot is een familiebedrijf dat wordt gedreven door Kryn en Gonny de Groot en hun zonen Jelle en Wietse. Het bedrijf is gespecialiseerd in Velux dakvensters, maar is als timmerbedrijf op bredere basis actief met bijvoorbeeld dakkapellen en complete zolderverbouwingen, horren, rolluiken en raamdecoratie.

De familie de Groot is al jaren vertrouwd met SV De Valken. Kryn als jeugdbestuurder en scheidsrechter, Jelle en Wietse als voetballer en jeugdtrainer en dochter Anne als handbalspeelster. Handbal is bij SV De Valken in de picture en met het nieuwe handbalveld en de nieuwe wedstrijdtenues voor Fa. Timmerbedrijf de Groot een prachtige kans voor sponsoring.

Het bestuur is met Fa. Timmerbedrijf de Groot een periode van 5 jaar overeengekomen voor de sponsoring. In het nieuwe seizoen zal het bestuur bij de overgang naar de nieuwe wedstrijdtenues zijn nieuwe hoofdsponsor verder in de schijnwerpers plaatsen. Dit uiteraard in combinatie met aandacht voor Alpha Tours die al tientallen jaren lang hoofdsponsor van Valken-handbal is en in de aanloop naar het nieuwe handbalveld in die rol alle aandacht verdient, zoals de oranje/witte kleur van de website gedurende de acties voor het handbalveld.

Het bestuur is nog op zoek naar een hoofdsponsor voor de jeugdteams van de afdeling handbal. Tevens is er de kans om shirtsponsor te worden van de senioren recreantenteams. Bij voorkeur zouden de sponsors gevonden worden voordat de kleding wordt gemaakt, zodat de bedrijfslogo’s op z’n mooist in de kleding geweven kunnen worden.

Belangstellenden kunnen zich wenden tot de sponsorcommissie via ron.laan@hetnet.nl of 06 12 96 97 87.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 20-04-2024
Ochtend
Ati/Jesse Jong
Middag
Mees Obdam/Jan Vreeker

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Tjeerd Zuurbier, 13-04 (32 jaar)
Myrthe Hand, 14-04 (21 jaar)
Sammy Koster, 14-04 (25 jaar)
Joey Groot, 16-04 (18 jaar)
Merijn Pronk, 16-04 (22 jaar)
Fenna Smit, 16-04 (55 jaar)
Marije Appelman, 17-04 (21 jaar)
Jos Dalmulder, 18-04 (46 jaar)
Britt Vreeker, 18-04 (19 jaar)
Copyright © 2024 DeValken.com