Geweldige handbalclinic met Jessy en Nycke

Vandaag was het dan eindelijk zover, de Nederlands handbalteam dames Jessy Kramer en Nycke Groot verzorgden een handbalclinic voor onze handbal afdeling. Tevens waren er 2 teams uitgenodigd van DTS en Excelsior.

Jessy en Nycke werden op het parkeerterrein al opgewacht door tientalle jonge dames van De Valken. Bij de entree van het complex stond al een mooi spandoek, dit werd zeer gewaardeerd door de 2 dames.

Na een kort woord van welkom begon men aan de gezamenlijke warming up, dit was een prachtig gezicht. Onder de vrolijke deuntjes van DJ P, (peal soundsupport) waren er louter vrolijke gezichten te zien.

In 4 shifts van 30 minuten kwam iedereen voldaan en blij van het veld. Daarna namen de blije, energieke Jessy en Nycke alle tijd om met iedereen op de foto te gaan en de allerjongsten ook knuffels gaven.

Tot slot eindige de dag in de kantine alwaar er nog vragen gesteld konden worden en waar iedereen die dat wilde nog een handtekening kreeg.

Onder groot applaus en gejuich werden de 2 vrolijke meiden uitgezwaaid en wensten alle aanwezigen hen succes voor de Olympische Spelen in Rio.

De dag liep gestroomlijnd door de vele vrijwilligers en de sfeer was gemoedelijk en zeer gezellig.

Namens de organisatoren van deze dag (Wendy, Femke, Nienke, Melissa en Jos) willen wij iedereen erg bedanken voor de inzet. Het was een prachtige afsluiter met betrekking tot alle acties die gehouden zijn ten bate van het nieuwe handbalveld.

Met trotse groet van de organisatie!

Zie hier een video-impressie:

Er zal nog een fotoverslag volgen op de site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 04-05-2024
Ochtend
Veronique/Ricardo Bruseker
Middag
Chris Beemster/Thijs Kuip

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Anouk Bregman, 21-04 (20 jaar)
Matisse Bekenkamp, 24-04 (14 jaar)
Tristan Dekker, 24-04 (16 jaar)
Wesley Schuitemaker, 24-04 (19 jaar)
Jim Vijn, 24-04 (15 jaar)
Elise Koebrugge, 25-04 (41 jaar)
Dean Laan, 25-04 (16 jaar)
Stijn de Vrieze, 25-04 (14 jaar)
Copyright © 2024 De Valken