Wie wil bij De Valken ‘de bal’ sponsoren?

Vanwege het regelen van de reclameborden bij het handbalveld en de belangstelling voor reclameborden bij het voetbalveld heeft de sponsorcommissie van De Valken in de zomerperiode niet stilgezeten. Binnenkort hierover wat meer nieuws.

Een vaste sponsorrubriek is ieder seizoen het sponsoren van ‘de bal’ bij de wedstrijden van het eerste voetbalelftal van De Valken in de 4e klasse B.

Voor een bedrag van EUR 50 kan een ieder balsponsor worden. Dit kan ook samen met anderen, bijvoorbeeld via een vriendengroep, elftal of familie, waardoor het bedrag per persoon lager uitvalt.

De opbrengst komt geheel ten goede aan de club en wordt ingezet voor de aanschaf van materialen, waaronder natuurlijk in de eerste plaats ballen.

De sponsorcommissie heeft al weer met succes enkele balsponsors aangetrokken voor komend seizoen, maar er zijn nog genoeg kansen.

Balsponsors die dat nog niet eerder hebben meegemaakt, worden bij ‘hun’ wedstrijd gastvrij ontvangen door het bestuur als ‘speciale gast van het bestuur’.

Wie op deze wijze De Valken wil steunen, kan zich melden via ron.laan@hetnet.nl of 06 12 96 97 87

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Dion Bouwman, 27-07 (20 jaar)
Bry? le Blanc, 29-07 (21 jaar)
Nomi Stheins, 29-07 (19 jaar)
Lieke de Wit, 29-07 (15 jaar)
Anne de Groot, 30-07 (29 jaar)
Copyright © 2024 De Valken