DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wedstr.secr: [zat] Simone Hand (06-15211021), [zon] Frank Hand (06-53890680) Handbal: prog / uitslagen Voetbal: prog / uitslagen
Agenda: Kantinerooster

Terugblik Valkendag 2016

Na weken van zorgvuldige voorbereiding kijken wij terug op een zeer geslaagde Valkendag. Om 14.00 uur werd gestart met de jeugd.

De allerjongste voetballers en handballers werden gemixt met ouders om te voetballen of handballen en de wat grotere kinderen van de handbal en voetbal speelden gemixt voetbal, handbal, boardingvoetbal en het levend tafelvoetbalspel. De E- en F-pupillen van de handbal mochten als eerste even proefdraaien op het schitterende nieuwe handbalveld welk binnenkort officieel in gebruik wordt genomen. Daarna werd er een presentatie gehouden door secretaris Ron Laan over “de Valken 2016”.

Deze is binnenkort na te lezen op de website. Vervolgens werd het programma voortgezet door de senioren en veteranen. Voor de allerkleinsten onder ons was er een springkussen en een zandbak aanwezig. Verder was er een grote loterij waar mooie (gesponsorde) prijzen te winnen vielen.

De kampioenen van de handbal en voetbal van afgelopen seizoen werden gehuldigd door Martin Glim en Jop van Lunen. Vooraf hadden zij de eer om 3 dartpijlen te gooien op een bord waar alle deelnemers hun naam op hadden geschreven. De 3 namen waarop de dartpijlen terecht kwamen waren: Marijke Boon, Ilse Beemster en Jay van Rijnsoever.

Zij werden op deze manier beloond met een leuke prijs. Daarna was er ruimte om onder het genot van een drankje, BBQ en muziek van DJ Jaap, de Valkendag vol te maken. Het prachtige weer maakte de dag compleet.

Veel dank gaat uit naar de commissie die de Valkendag georganiseerd heeft en uiteraard aan alle deelnemers, belangstellenden, alle vrijwilligers en sponsoren die deze onvergetelijke dag mogelijk hebben gemaakt.
Volgend jaar wordt de Valkendag gehouden op 2 september! Noteer het alvast in de agenda!!

DANK AAN DE SPONSOREN VAN DE VALKENDAG 2016:
De Hout Bolbloemen
IK en JIJ? DOEN psychosociale weerbaarheid training
The Travel Company
Fam. Reus
By Ageeth
ING Bank
Bakker Koning
Anoniemen sponsoren
Rick‘s Flowers
Happy Jet
Kapsalon L en H
Drogisterij Graaf
Het Rijwielhuis Hem
Jamin Streekhof Bovenkarspel
Schoonheidssalon Finesse en Eva
Albert Heijn Hoogkarspel
Oliehoorn
Huisman

Dank ook aan de Club van 100 en alle anonieme sponsoren en speciale dank aan DJ Jaap Peerdeman en Keurslager Timo Boon die de gehele BBQ heeft gesponsord!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 20-04-2024
Ochtend
Ati/Jesse Jong
Middag
Mees Obdam/Jan Vreeker

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Tjeerd Zuurbier, 13-04 (32 jaar)
Myrthe Hand, 14-04 (21 jaar)
Sammy Koster, 14-04 (25 jaar)
Joey Groot, 16-04 (18 jaar)
Merijn Pronk, 16-04 (22 jaar)
Fenna Smit, 16-04 (55 jaar)
Marije Appelman, 17-04 (21 jaar)
Jos Dalmulder, 18-04 (46 jaar)
Britt Vreeker, 18-04 (19 jaar)
Copyright © 2024 DeValken.com