Speciale gasten van het bestuur bij De Valken – VVS ‘46

De presentatie van de nieuwe wedstrijdtenues van Valken 1 was een uitgelezen moment om hoofdsponsor Van Diepen Van der Kroef uit te nodigen als gast. Het advocatenkantoor met Hoorn als meest nabije vestiging bezocht de wedstrijd tegen VVS ’46 met een enthousiaste delegatie. Zelfs de sportieve kantoorauto voor bezoek aan rechtbanken en bezorging van processtukken werd bij de fotosessie het A-veld opgereden.

Op de foto bij de hippe Fiat 500 zien we van links naar rechts Issam Moustaine, Robbert Reijnen, Sander de Wit (deze voormalige Valkenspeler werkt bij het kantoor als bewindvoerder), Martijn Bonefaas met zijn zoon Julian, Kuno Cerutti en Ron Laan, die we ook goed kennen als secretaris van De Valken. Ondertussen speelden de zonen Doede en Pjotr Cerutti voetbal op het trainingsveld.

De advocaten volgden met enthousiasme de wedstrijd van Valken 1 en waren onder de indruk van het goede niveau van het spel. Voorafgaand aan de wedstrijd werd de hoofdsponsor bijgepraat aan de hand van de bestuurspresentatie over De Valken als mooie en belangrijke dorpsvereniging. In die betiteling kon de hoofdsponsor zich wel vinden, niet in de laatste plaats vanwege de meerwaarde van het nieuwe handbalveld. Het bezoek leverde de bevestiging op dat Van Diepen Van der Kroef een trotse hoofdsponsor is, die De Valken ook de komende tijd het allerbeste wenst.

Als Hoornse partners van de advocatenmaatschap waar in totaal ruim 70 advocaten werken op verschillende vestigingen in de randstad, poseren Ron Laan, Martijn Bonefaas en Kuno Cerutti bij het volgens de nieuwe huisstijl gemaakt reclamebord.

Voor meer informatie over het veelzijdige advocatenkantoor kan hier www.vandiepen.com worden doorgeklikt, net als op het logo dat regelmatig op de Valken-website te zien is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Judith Leijen, 19-05 (52 jaar)
Rien Mohle, 19-05 (71 jaar)
Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Stephanie v/d Velde-Wolf, 22-05 (52 jaar)
Copyright © 2024 De Valken