DANK aan alle sponsors, DENK aan alle sponsors

Deze maand ontvangen alle sponsors van SV De Valken de jaarlijkse sponsorbrief. Dit met dankzegging aan de sponsors, die tevens hun lidmaatschapskaart van De Valken Businessclub ontvangen, op vertoon waarvan ze tijdens thuisduels van Valken 1 (handbal of voetbal) een kopje koffie kunnen bestellen. De financiële steun van de trouwe sponsors kan de vereniging zeer goed gebruiken bij haar inzet voor voetbal en handbal als breedtesport.

Voor De Valken is het belangrijk de inkomsten en uitgaven goed te beheren. Dat we daarbij steun hebben van een trouwe groep van sponsors en andere steunbetuigers is natuurlijk fantastisch.

En er zijn in het afgelopen seizoen en aan het begin van dit seizoen ook weer nieuwe sponsors bij De Valken gekomen. Bij de presentatie van het nieuwe handbalveld presenteren we alle nieuwe handbalsponsors en op het voetbalveld zijn Ronico, NewMedia2Day en FR Autotechniek als sponsor aangetreden.
De inzet van de vereniging is de sponsors wederom goed onder de aandacht te brengen en ook het komende seizoen een sponsorbijeenkomst te houden, namelijk op dinsdagavond 28 maart 2017.

Tijdens wedstrijden van Valken 1 worden sponsors en andere steunbetuigers door het bestuur uitgenodigd. Dit doen wij in kleine groepjes, zodat wij iedereen de juiste aandacht kunnen geven en een goede ontvangst mogelijk is in de bestuursruimten.

Wat goed is om te vernemen is dat onder de sponsors de belangstelling bij en voor De Valken toeneemt en dat ervaren wordt dat de sponsoring voor een positieve uitstraling en profilering van bedrijf of product zorgt.

Uiteraard staat de sponsorcommissie altijd open voor contact met mogelijke nieuwe sponsors. Er zijn diverse mogelijkheden in verschillende prijsklassen.

En het zou mooi zijn als iedereen in Valkenkringen oog heeft voor de sponsors van SV De Valken. In de rubriek “sponsors” op de website zijn ze allemaal te vinden. Deze ondernemers zijn veelal lokaal gevestigd en ze leveren met hun steun aan SV De Valken, maar vaak ook nog aan andere verenigingen en evenementen, een belangrijke bijdrage aan het dorpsleven en de gemeenschapszin. Laat als consument zien en weten dat hun sponsoring zeer gewaardeerd wordt door hun producten of diensten af te nemen en spreek het ook gewoon eens uit bij een ontmoeting in hun bedrijf of daarbuiten. Dat doet een ondernemer goed.

Namens de sponsorcommissie,
Ron Laan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Jesse de Wit, 22-06 (22 jaar)
Joey Boon, 23-06 (23 jaar)
Jeffrey Ruitenberg, 25-06 (30 jaar)
Isa Stosz, 25-06 (21 jaar)
Copyright © 2024 De Valken