DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wedstr.secr: [zat] Simone Hand (06-15211021), [zon] Frank Hand (06-53890680) Handbal: prog / uitslagen Voetbal: prog / uitslagen
Agenda: Kantinerooster

Prachtige en drukbezochte opening van het nieuwe handbalveld

Het nieuwe handbalveld is zaterdag 8 oktober met een kanonschot van groen-ro0d-witte slierten feestelijk en officieel geopend. Handbalbestuurslid Wendy Dekker-Boots met haar kinderen mocht de openingshandeling verrichten. Wendy is de laatste jaren sterk bestuurlijk betrokken bij De Valken in het algemeen en de handbalafdeling in het bijzonder. Zij strekt tot voorbeeld van de jongere generatie van wie de komende jaren hopelijk veel inbreng in de vereniging verwacht mag worden. Het afschieten van de slingers in de clubkleuren, na gezamenlijk aftellen met het vele publiek, was spectaculair en het effect werd nog versterkt omdat de slingers als een Valken-waaier bleven hangen aan de lichtmast.

In het openingswoord van voorzitter Frank Hand kwam naar voren dat na de opening van het nieuwe clubgebouw het initiatief werd genomen om het handbalveld naar de plek van het oude gebouw te verplaatsen. Niet iedereen had daar op voorhand vertrouwen in, maar gaandeweg ging iedereen er steeds meer in geloven en na een goede voorbereiding werd bij de Gemeenteraad van Drechterland een goedkeurend besluit afgedwongen.

Na de officiële besluiten van het gemeentebestuur volgden de vele acties om de financiële bijdrage die SV De Valken zelf moest invullen mogelijk te maken. En die acties slaagden stuk voor stuk. Het begon met het Gemaskerd Bal, daarna de Ladies Bingo. Tevens was er een Jeugdsponsorloop, een golfdag i.s.m. Rotary Enkhuizen en de finale was de veiling met weer een hele mooie opbrengst.

Los van deze acties lukte het om het hele veld rondom reclameborden op te hangen en ook de technische commissie leverde een prima bijdrage in de voorbereidings- en uitvoeringsfase. Dank aan iedereen die hieraan heeft bijgedragen, aldus de Voorzitter. Als initiatiefnemers werden Jan Koster, Ron Laan en Peter Vriend alsmede Timo Groot als leidsman van de Technische commissie ten overstaan van het publiek in het zonnetje gezet, met als opmerking dat deze personen uiteraard tevens model stonden voor al die andere vrijwilligers die met enthousiasme en inzet aan het handbalveld hebben gewerkt.

Daarna volgde de introductie van de nieuwe tenues, waarbij op vrolijke muziek speelsters in de oranje-witte tenues de bus van de jarenlange hoofdsponsor Alpha Tours inliepen en als bij toverslag in de nieuwe groen-rode tenues de speelsters direct weer naar buiten kwamen lopen. Het was een prachtige voorstelling, die gevolgd werd door een korte demonstratietraining onder leiding van trainer Jop van Lunen.

Het tweede deel van de opening was in de kantine. Wethouder Dirk te Grotenhuis sprak mooie woorden over De Valken, het handbalveld en de constructieve samenwerking die De Valken heeft met de Gemeente. De wethouder zei echt “trots te zijn op De Valken!”.

Afgesloten werd met een sponsorpresentatie als dank aan alle sponsors van het handbalveld. In de eerste plaats werd Alpha Tours dank gezegd voor de jarenlange hoofdsponsoring en tegelijkertijd hartelijk welkom geheten als een van de acht Topsponsoren. Vervolgens tekenden de nieuwe hoofdsponsors Fa. Timmerbedrijf De Groot en Vreeker B.V. voor een volle zaal hun 5-jarige sponsorcontracten. Met opdruk van deze bedrijfsnamen zullen de handbalteams het veld ingaan op jacht naar mooie resultaten en bovenal om plezier aan hun sport te beleven.

Afgerond werd met dankzegging aan de Rabobank Westfriesland voor de bijdrage uit het Coöperatiefonds van de bank en aan alle reclamebordsponsors, die op de ronddraaiende presentatie op het grote scherm tijdens de gezellige receptie na afloop ook steeds te zien waren.

Met deze start moet SV De Valken met het nieuwe handbalveld mooie tijden tegemoet gaan. Dat kan haast niet anders.

Op de website volgt nog een fotoreportage van het evenement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 20-04-2024
Ochtend
Ati/Jesse Jong
Middag
Mees Obdam/Jan Vreeker

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Tjeerd Zuurbier, 13-04 (32 jaar)
Myrthe Hand, 14-04 (21 jaar)
Sammy Koster, 14-04 (25 jaar)
Joey Groot, 16-04 (18 jaar)
Merijn Pronk, 16-04 (22 jaar)
Fenna Smit, 16-04 (55 jaar)
Marije Appelman, 17-04 (21 jaar)
Jos Dalmulder, 18-04 (46 jaar)
Britt Vreeker, 18-04 (19 jaar)
Copyright © 2024 DeValken.com