Speciale gasten van het bestuur bij De Valken – RKEDO

De dag na de geslaagde opening van het nieuwe handbalveld, was het op het sportcomplex een drukte van belang. Er waren heel veel thuiswedstrijden bij zowel voetbal als handbal en met het mooie weer erbij leverde dat een prachtige Valken-dag op. Het bestuur ontving ook speciale gasten: Timo en Mariska Groot en Kees en Tineke Knijn.

Kees Knijn is een broer van Mariska en het leek bestuurslid Timo Groot leuk om hem met zijn vrouw Tineke uit te nodigen bij het duel tegen RKEDO, de ploeg uit hun woonplaats. De familie Knijn heeft haar wortels in De Goorn en dan is RKEDO natuurlijk een duel met een speciaal tintje.
Kees en Tineke zagen dat hun club het niet redde tegen Valken 1. Vooral de eerste helft deed Valken van zich spreken en met 3-0 ging de rust in. Na rust kwam er nog wel een tegentreffer van RKEDO, maar verder liet Valken het niet komen. Een verdiende overwinning. Na rust veranderde het weerbeeld met een fris buitje, maar dat leverde vervolgens weer het mooie plaatje van een volle tribune op.

Kees en Tineke vonden het erg leuk op deze wijze te gast te zijn bij De Valken. Uit de bestuurspresentatie voorafgaande aan de wedstrijd konden ze ook opmaken waar zwager Timo zich met zijn medebestuursleden allemaal mee bezighoudt en dat sprak aan.
Maar ook Timo en Mariska zelf werden als gast ontvangen door het bestuur vanwege het sponsoren van de bal bij deze wedstrijd. Dank daarvoor. Zo hadden Timo en Mariska een bijzonder weekend, want als het gaat om het nieuwe handbalveld geldt dat Timo in belangrijke mate heeft bijgedragen aan het realiseren ervan. En Mariska zet zich bij De Valken ook in, bijvoorbeeld met kantinedienst.
Timo had voor het nieuwe handbalveld een speciale Technische commissie opgezet met Marc Vriend, Jop van Lunen en Anne de Groot. Deze commissie had als inzet zowel bij de voorbereiding als bij de realisatie er het naar sporttechnische maatstaven gewenste handbalveld uit te laten komen. En dat is gelukt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Iris Hooijboer, 21-07 (19 jaar)
Sem Pater, 21-07 (14 jaar)
Rick Vroling, 21-07 (26 jaar)
Mirjam Rood, 22-07 (46 jaar)
Tom Besseling, 24-07 (27 jaar)
Dave Laan, 24-07 (15 jaar)
Lisa Mes, 24-07 (19 jaar)
Danique Wiersma, 24-07 (21 jaar)
Gert Feld, 25-07 (57 jaar)
Roel de Wit, 25-07 (21 jaar)
Roy Zwagemaker, 25-07 (33 jaar)
Copyright © 2024 De Valken