Speciale gasten van het bestuur bij De Valken – Always Forward

Hoewel het in werkelijkheid een wat druilerige dag was, was zondag 13 november voor SV De Valken in minder letterlijke zin een stralende dag. Always Forward kwam op bezoek en dat is een geduchte tegenstander. Maar het eerste team van De Valken was heel goed op dreef en sprong zeer zorgvuldig om met de kansen. Het werd maar liefst 6-0. En dat terwijl het bestuur zijn speciale gasten van deze dag vantevoren met voorzichtigheid tegemoet was getreden over de uitslag, omdat De Valken ook enige belangrijke spelers moest missen. Maar het jonge, dynamische elftal had zijn zaakjes goed voor elkaar en trakteerde het publiek op een mooie wedstrijd.

De speciale gasten van het bestuur genoten volop mee en dat waren deze keer Klaas en Henny Terpstra en Hans Schadenberg. Klaas Terpstra is directeur bij Ooms Construction B.V. en hij is in het verleden zelf ook Valken 1-speler geweest. Hans Schadenberg is van het gelijknamige bedrijf en zijn hart ligt bij WSW uit Wijdenes, waar Hans zelfs nu nog af te toe een balletje trapt bij het veteranenteam. Maar ook bij De Valken is Schadenberg bekend, in het verleden trad het bedrijf al jarenlang op als hoofdsponsor.

Ooms en Schadenberg hebben beide in goede samenwerking met elkaar hun bijdrage aan de snelle en zorgvuldige realisatie van het nieuwe handbalveld geleverd. Door hun sterke optreden kon aan het begin van het nieuwe seizoen het handbalveld in gebruik worden genomen. Zowel Ooms als Schadenberg zijn bovendien sponsor van onze vereniging en hebben vanuit die rol bij het handbalveld zelfs nog wat extra’s voor de vereniging willen betekenen. Waarvoor hartelijk dank.

Met trots mochten deze gewaardeerde gasten dan ook poseren bij hun paradepaardje, het nieuwe handbalveld.

Uiteraard werden Klaas en Henny Terpstra ook op de foto gezet voor de tribune waar het reclamebord van Ooms Construction B.V. als special sponsor aan de bovenzijde prijkt.

Hans Schadenberg werd eveneens bij zijn reclamebord op de foto gezet.

Het bestuur heeft voorafgaande aan de wedstrijd de gasten bijgepraat over de inzet van het bestuur voor de vereniging en de ambities voor de toekomst. De conclusie mocht zijn dat de zaken er bij De Valken goed voorstaan en dat de accommodatie, mede dankzij Ooms en Schadenberg, helemaal klaar is voor de toekomst.

Vanwege het onzekere herfst- en winterweer, nodigt het bestuur in december en januari geen speciale gasten uit. Zodra het weer na de winterstop weer stabiel is en afgelastingen niet te verwachten zijn, volgt weer een nieuwe editie met speciale genodigden, volgend op een reeks van nu al 130 gasten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Judith Leijen, 19-05 (52 jaar)
Rien Mohle, 19-05 (71 jaar)
Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Stephanie v/d Velde-Wolf, 22-05 (52 jaar)
Copyright © 2024 De Valken