Sv de Valken Dames1 – Aalsmeer Dames2

Gisteren moesten wij het opnemen tegen de koploper. De vorige wedstrijd tegen dit team hadden wij met een redelijk dikke uitslag verloren, ondanks dat hadden we evengoed best goed gespeeld.

In de kleedkamer werd er besproken dat we goed moesten uitstappen op de opbouw speelsters want er zaten namelijk een aantal dames bij die heel goed kunnen handballen.

Het fluitsignaal van de scheidsrechter ging en wij stonden eigenlijk meteen al goed in de dekking. Het begin ging als een speer en we stonden lekker te ballen. Met een paar mooie goals van Rinske en Anne stonden we 6-3 voor. Helaas konden wij de voorsprong niet behouden en gingen we met 11-12 de rust in. In de rust vertelde Jop dat de dekking goed stond maar we moesten wel alert blijven. In de aanval moesten we meer tempo maken en van afstand schieten.

Tijdens in de tweede helft liep Aalsmeer uit tot 3 á 4 punten verschil, maar wij gaven niet op en vochten als tijgers. We kwamen nog terug op 1 punt verschil. Het lukte ons niet om nog een goal te maken wat een uitslag bracht van 19-20 in het voordeel van Aalsmeer.
We willen het publiek weer bedanken voor de aanmoediging! Volgende week spelen wij op zaterdag avond uit tegen Fidelitas om 20:10 uur.