Sv de Valken Dames 1 – HVBS/Fidelitas

Deze keer niet op zondag maar op zaterdagavond mochten we het opnemen tegen de meiden van Fidelitas. Helaas zonder onze vaste waarden Corina en Carola, maar met Simone Feller erbij moesten we hier de winst binnen slepen.

We begonnen sterk en de eerste helft waren we goed op snelheid waardoor we een aantal mooie doelpunten konden maken. Anne wisselde met Kelly in verdediging en aanval waardoor Anne veel ruimte had om een aantal snelle goals te maken. Ook van afstand waren we dit keer trefzeker wat resulteerde in een tussenstand van 7-11 in het voordeel voor ons.

We moesten ons eigen spel blijven spelen en die snelheid erin houden om zo de winst te pakken. Geen dip dit keer maar gewoon knallen!

Helaas was zo’n beetje de hele tweede helft een dip en kregen we het niet meer voor elkaar om te scoren. Echter bleef de tegenstander wel de een na de ander erin gooien waardoor onze koppies gingen hangen. We geloofden er niet meer in en het liep niet meer. Het spel werd fysieker en de scheidsrechter vond het niet nodig hierop in te grijpen. Uiteindelijk met een slechte eindstand van 17-13 hebben we de wedstrijd afgesloten. Deze wedstrijd maar snel vergeten en alle focus op aankomende zondag waar we het opnemen tegen Leidsche Rijn om 12:15u in de Banne.

Onze vaste trouwe supporters weer bedankt voor het komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 04-05-2024
Ochtend
Veronique/Ricardo Bruseker
Middag
Chris Beemster/Thijs Kuip

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Anouk Bregman, 21-04 (20 jaar)
Matisse Bekenkamp, 24-04 (14 jaar)
Tristan Dekker, 24-04 (16 jaar)
Wesley Schuitemaker, 24-04 (19 jaar)
Jim Vijn, 24-04 (15 jaar)
Elise Koebrugge, 25-04 (41 jaar)
Dean Laan, 25-04 (16 jaar)
Stijn de Vrieze, 25-04 (14 jaar)
Copyright © 2024 De Valken