Driebantoernooi succesvol afgesloten

Gister hebben de CL, F- en E-pupillen onder oog van veel publiek, het Driebanzaalvoetbaltoernooi afgesloten. Er werd leuk en sportief gevoetbald.
Bij de CL werd Manchester United winnaar van het toernooi. Bij de 1ste F-pupillen won het Valkenteam F4 met Gijs van der Geest, Djens Lely, Wouter Martens, Yannick Wagemans, Daan Vriend en Jens Kuip o.l.v. Martijn Martens. Bij de 2e jaars F-pupillen ging de beker naar WSW en bij de E’s was het zeer spannend. De Valkenteams E1 en E3 stonden in de finale. Na een gelijk spel moesten er vele penalty’s worden genomen, maar uiteindelijk mocht team E3 de beker in ontvangst nemen met Nordin v.d. Werf, Rick Laan, Max Verkuijl, Kay Kramer, Liesl Langedijk en Milan v.d. Veen o.l.v. Franka Beemster.
Scheidsrechters en coaches, hartelijk dank voor jullie inzet!
En een speciaal woord van dank gaat uit naar de CLUB VAN 100 die dit toernooi weer mogelijk heeft gemaakt.