Schlemielige nederlaag helden in thuiswedstrijd tegen West Frisia

Met wederom een waslijst aan afwezigen moest er met invallers Doelman Dekker en Frits Greuter afgelopen zondag gespeeld te worden tegen West Frisia.
Geen Arthur, Edwin, Marc, Dennis D en Martin, dus net 1 wissel.

In de eerste helft is Valken heer en meester: West Frisia heeft 1 kans, Valken een stuk of tien. Valken komt terecht al na een paar minuten op voorsprong. Dennis wordt linksvoor de diepte ingestuurd en kan met buitenkant voet de bal met een mooie curve achter de doelman werken.

Vlak voor rust een voorzet van West Frisia vanaf rechts. Niels twijfelt, mist de bal en linkerspits kan alsnog binnen werken.

Rusten met een 1-1 stand, geheel tegen de verhouding in.

Na rust komt West Frisia beter in het spel. Tien minuten voor tijd een corner van West Frisia, belandt bij de eerste paal. Niels slaat de bal helaas in eigen goal: 1-2 achter. En om aan te tonen dat het zijn dag niet is krijgt ie vlak voor tijd ook nog de rode kaart als ie een doorgebroken speler neerhaalt. Vrije trap levert gelukkig niets op. Maar Valken komt er niet meer aan te pas.

Wat een sof na de mooie overwinning een week eerder. We staan weer met beide benen op de grond.