Speciale gasten van het bestuur bij De Valken – ALC

Na een periode van afgelastingen en wedstrijden waarbij je van tevoren niet zeker wist of het door zou gaan, had het bestuur voor het duel van Valken 1 tegen ALC weer een aantal gasten uitgenodigd.

De wedstrijd ging deze keer zeker door, wat een fantastisch weer was het! Het publiek genoot volop in het zonnetje en het leek er niet te doen wat er op het veld gebeurde. De zon straalde helaas meer dan de Valken-spelers op het veld. Een matige pot, die eindigde in 2-2 en dat was voor ALC een verdiend punt.

Er werd gespeeld met de door Nico en Gré Ruitenberg gesponsorde wedstrijdbal. Dat was een mooie aanleiding om erelid Nico Ruitenberg uit te nodigen. Nico is in januari 2010 erelid geworden en zijn verdienste ligt bovenal in het op vakkundige en plezierige wijze draaien van bardiensten in de kantine. Ook deze dag ging hij deze bezigheid achter de bar niet uit de weg, maar het bestuur vond het wel erg leuk ook Nico te ontvangen en hem voorafgaand aan de wedstrijd, met de andere gasten, bij te praten over de stand van zaken bij SV De Valken door de bril van het bestuur.

George en Cisca Besseling kwamen te gast nadat ze op de veiling voor het handbalveld de kavel van het bestuur hadden gekocht om de club te steunen. Cisca had zo’n middag als lid van de wijncommissie al eens meegemaakt. Haar wijncommissie komt overigens op korte termijn nog naar buiten met de opbrengst van de jongste wijnactie. Weer een succes, mocht Cisca alvast verklappen.

George kent De Valken al van jongs af aan. Niet alleen als speler, maar ook in andere rollen is hij de club van dienst geweest. En nu volgen George en Cisca natuurlijk de verrichtingen van hun zonen op het voetbalveld. De bestuurspresentatie over SV De Valken was voor George bovendien interessant in zijn rol als wethouder van de Gemeente Drechterland. Voor een wethouder imers is het goed om te weten hoe het Valken-bestuur tegen de betekenis van de lokale sportverenigingen, het gemeentelijk sportcomplex en SV De Valken in het bijzonder aankijkt.

Ten slotte genoot ook Theo Bot zichtbaar van zijn aanwezigheid als speciale gast. Theo Bot is erelid en hij was penningmeester van 1974-1993. Een lange periode. Het was ook niet eenvoudig om te stoppen. “Ik moest zelf voor een opvolger zorgen”, blikte Theo glimlachend terug. En zo zat Theo deze keer als speciale gast in het nieuwe clubgebouw, terwijl hij als bestuurslid de opening van het vorige gebouw al meemaakte. Nog altijd zien we Theo heel vaak bij De Valken, als toeschouwer van de wedstrijden van Valken 1. En op de maandagochtend maakt hij met de stofzuiger de kantine weer schoon als deelnemer aan de fameuze ‘maandagochtendploeg’.
Een gezellige middag dus in de Valken-bestuurskamer. Op naar de volgende keer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 04-05-2024
Ochtend
Veronique/Ricardo Bruseker
Middag
Chris Beemster/Thijs Kuip

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Anouk Bregman, 21-04 (20 jaar)
Matisse Bekenkamp, 24-04 (14 jaar)
Tristan Dekker, 24-04 (16 jaar)
Wesley Schuitemaker, 24-04 (19 jaar)
Jim Vijn, 24-04 (15 jaar)
Elise Koebrugge, 25-04 (41 jaar)
Dean Laan, 25-04 (16 jaar)
Stijn de Vrieze, 25-04 (14 jaar)
Copyright © 2024 De Valken