De Valken E2 op weg naar het kampioenschap!

Na het laatste wedstrijdverslag van 24 januari heeft De Valken E2 in de zaal gewonnen met 9-6, 9-12, 5-15 en 12-11 van respectievelijk Vriendschap/Tob E1, Meteoor E2, Commandeur/VVW E2 en Excelsior’53 E2! Tussendoor werd er in een zinderende wedstrijd thuis gelijkgespeeld met 9-9 tegen Sporting Andijk E1. De verdiende gelijkmaker werd gemaakt in de laatste minuut.

Afgelopen zondag ging De Valken E2 in de eerste helft met prima samenspel de kleedkamer in met een 9-5 voorsprong. In de tweede helft kwam de tegenstander Excelsior ’53 E2 uit Grootebroek stapsgewijs sterk terug met gevolg een
11-11 op het scorebord en nog één minuut te gaan. De supporters gingen er nog eens goed voor zitten, en met een snelle aanval was daar de 12-11. De laatste tegenaanval van Excelsior ’53 leidde tot niets voor de tegenstander en ontplofte De Banne!

Dit betekent dat De Valken E2 aanstaande zondag 19 maart tegen Hauwert E2 in sporthal De Tripkouw te Midwoud gaat spelen voor het kampioenschap in de zaal!

De aanvangstijd is 11:00 uur en iedereen is welkom om het team naar het kampioenschap te supporten.

Wij wensen de meiden van De Valken E2 en begeleiders veel plezier & succes!