DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wedstr.secr: [zat] Simone Hand (06-15211021), [zon] Frank Hand (06-53890680) Handbal: prog / uitslagen Voetbal: prog / uitslagen
Agenda: Kantinerooster

Ondernemers genieten in groten getale tijdens Sponsoravond

Dinsdag 21 maart vond in de kantine van SV De Valken de Sponsoravond plaats. Met de sponsoravond doet het bestuur ieder jaar iets terug voor de trouwe support die de vereniging van de lokale en regionale ondernemers krijgt. Dit jaar waren ook de nieuwe sponsors bij het handbalveld voor het eerst erbij en dat leverde al met al met 106 bezoekers een drukbezochte bijeenkomst op.

De bezoekers beleefden een leerzame en onderhoudende avond. Als hoofdspreker beet commercieel directeur Leo van Schie van NewMedia2Day de spits af. NewMedia2Day is de onderneming van de in Venhuizen woonachtige Thijs Paree, die een sterk groeiend bedrijf heeft op het gebied van ICT dat vanuit Amsterdam-Noord wordt aangestuurd. Leo van Schie heeft de technologische mogelijkheden anno 2017 uitgelegd, waarbij vooral de kansen van ‘cloud computing’ en ‘Office 365′ naar voren kwamen. Echter, er werd ook gewezen op risico’s die er zijn, bijvoorbeeld vanwege ‘datalekken’.

Na deze eerste spreekbeurt volgde een ‘parade van handige internetters’, zoals Valken-secretaris Ron Laan als presentator van de avond deze sprekersronde noemde. Eerst kwam Edo Graaf aan het woord. Met de plaatselijke DA-winkel weet hij op Facebook en Instagram met grote bezoekersaantallen op zijn pagina goed de aandacht te trekken door middel van berichten met een sterk persoonlijk karakter. De DA van de familie Graaf is gericht op de lokale consument, maar Edo Graaf heeft ook serieuze plannen om in Brazilië de markt via het internet met cosmeticaproducten te benaderen. Een persoonlijk verhaal met grappige voorbeelden dat aansprak bij het publiek.

Ook Geert Klaver van Klaver Makelaardij uit Niedorp verstaat de kunst om op het internet in beeld te komen op een manier die positief opvalt en effectief is. Zo maakt hij voor prachtige woonobjecten, veelal onder de noemer Buitengewoon Wonen, drone video’s waarin op ludieke wijze met Geert zelf als hoofdpersoon een authentiek verhaal wordt verteld over de woning. Vaak komisch, maar bovenal professioneel en overtuigend. En zeker ook anders dan anderen, en dat is waarmee je kunt scoren als ondernemer.

Voor de pauze kwam als laatste spreker Kevin Bruggink van Social Blue aan het woord. Social Blue werd in februari van dit jaar de trotse winnaar van de runner up-prijs op het Westfriese Ondernemersgala. Het bedrijf weet op vooral Facebook en Instagram zogenoemde ‘leads’ te genereren, waardoor bedrijven via de Social Media een versterkt en doeltreffend contact krijgen met hun beoogde en bestaande klanten. De nieuwe trend wordt ‘Custom audience’ waarmee speciale doelgroepen op de digitale netwerken worden gevormd. Voor Kevin Bruggink was de sportkantine overigens vertrouwd terrein, want hij is zelf bestuurslid commerciële zaken bij Woudia.

Na de pauze werden de sponsors geïnformeerd over de stand van zaken bij de jeugd van De Valken. Saskia Roukema (trainster jeugdhandbal), Jeroen Bleeker (bestuurslid jeugdvoetbal) en Marco Bakker (jarenlang trainer jeugdvoetbal) vertelden in een gezamenlijk interview enthousiast over de prachtige kansen die de jeugd uit Hem/Venhuizen bij De Valken heeft. De jeugd kan handballen en voetballen onder aansturing van vakkundige en betrokken trainers en begeleiders. Met bovendien prachtige faciliteiten die De Valken met het nieuwe clubgebouw, het voetbaltrainingscomplex en het nieuwe handbalveld te bieden heeft. Dat het niet allemaal vanzelf gaat, werd ook duidelijk gemaakt. Er is de inzet van vele vrijwilligers nodig om iedere week goed en verantwoord te kunnen trainen en op sportief goed niveau wedstrijden te kunnen spelen. Uit het interview kwam scherp naar voren dat De Valken op sportief gebied sterker wordt met goede kansen om de komende jaren verder te verbeteren. Voor jongens en meisjes uit Hem-Venhuizen is De Valken een leuke en levendige sportclub, zo mocht de conclusie wel zijn.

Na afloop waren de sponsors vol lof over de avond en konden ze met elkaar aan de bar nog gezellig napraten over de spreekbeurten en wat hen als ondernemers bezig houdt. Een geslaagde bijeenkomst, passende bij de goede relatie tussen De Valken en haar sponsors uit de ondernemerswereld.

Op de overzichtsfoto in de foto-impressie zijn alle sprekers van de avond te zien: v.l.n.r. Marco Bakker, Jeroen Bleeker, Leo van Schie, Saskia Roukema, Kevin Bruggink, Edo Graaf, Ron Laan Geert Klaver.

Ten slotte dank aan Piet Davidzon, Margreet van Dulmen, Joop Haring, Ron Laan en Mary Vriend, die namens De Valken deze bijeenkomst in goede samenwerking hebben verzorgd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 20-04-2024
Ochtend
Ati/Jesse Jong
Middag
Mees Obdam/Jan Vreeker

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Tjeerd Zuurbier, 13-04 (32 jaar)
Myrthe Hand, 14-04 (21 jaar)
Sammy Koster, 14-04 (25 jaar)
Joey Groot, 16-04 (18 jaar)
Merijn Pronk, 16-04 (22 jaar)
Fenna Smit, 16-04 (55 jaar)
Marije Appelman, 17-04 (21 jaar)
Jos Dalmulder, 18-04 (46 jaar)
Britt Vreeker, 18-04 (19 jaar)
Copyright © 2024 DeValken.com