DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wedstr.secr: [zat] Simone Hand (06-15211021), [zon] Frank Hand (06-53890680) Handbal: prog / uitslagen Voetbal: prog / uitslagen
Agenda: Kantinerooster

Speciale gasten van het bestuur bij De Valken – Sporting Andijk

Ed Kampstra zit dicht op het Valken-bestuur. Belangstellend vanuit historisch perspectief omdat zijn vader Juul Kampstra bij de oprichting van de vereniging betrokken was en de eerste voorzitter in de jaren dertig. Maar ook betrokken als steunpilaar in diverse rollen en zelfs een korte periode als voorzitter. Het is dan ook niet vreemd dat Ed Kampstra al eerder gast was van het bestuur. Maar eigenlijk was hij deze keer gast en gastheer tegelijk, als koper van de Valken-kavel op de Gemeenschapsveiling bood hij zijn buurman Jan Tol en diens dochter Yvonne Tol de kans de bestuurskamer te betreden als ‘zijn’ en ‘onze’ gast.

Jan Tol komt graag bij De Valken. De 88-jarige geniet van het kijken naar de wedstrijden van het eerste, maar nog meer van het contact met de mensen langs de lijn en in de kantine. En dat is het natuurlijk ook wat er zo mooi is aan De Valken. Op de wedstrijddag van Valken 1 tegen Sporting Andijk leefde het op alle fronten: handbal op het nog vrijwel nieuwe handbalveld, voetbal op diverse velden en de klassieker Ajax-Feijenoord op het grote scherm in de kantine. Maar natuurlijk was de belangrijkste voorstelling Valken 1 op het A-veld. Helaas moest Valken opnieuw alle punten aan de tegenstander laten. Dat leek onnodig; er ontbreekt de laatste tijd iets aan het team wat er in de eerste seizoenshelft wel volop was. Voor Martin Glim en zijn mannen staan gelukkig nog een aantal wedstrijden op het schema om weer beter voor de dag te komen. Dat Tom Besseling een prima vervanger was van de geblesseerde Mike Hoffer verdient wel vermelding.

Jan Tol krijgt regelmatig bezoek van zijn dochter Yvonne, die woonachtig is in Rijswijk en in Zuid-Holland als ondernemer druk is in de branche van zonne-studio’s. Ondanks dit drukke bestaan zoekt ze haar vader in Venhuizen trouw op en duikt ze met vader Jan ook regelmatig op langs de lijn bij De Valken. Yvonne (zelf in haar jeugd handbalster bij De Valken) vond het met haar vader erg leuk om via de bestuurspresentatie een kijkje achter de schermen te krijgen bij De Valken. “Zoals dat hier gaat, zie je dat niet Den Haag en omgeving”, complimenteerde ze de club.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 20-04-2024
Ochtend
Ati/Jesse Jong
Middag
Mees Obdam/Jan Vreeker

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Lizanne Bousma, 19-04 (25 jaar)
Amy Haakman, 19-04 (34 jaar)
Wouter Laan, 19-04 (25 jaar)
Linda Wagemans, 19-04 (51 jaar)
Just De Lange, 20-04 (12 jaar)
Silvan Par?, 20-04 (12 jaar)
Anouk Bregman, 21-04 (20 jaar)
Lennard Groot, 21-04 (47 jaar)
Henk Wilderink, 21-04 (78 jaar)
Copyright © 2024 DeValken.com