Klinkende overwinning JO11-2

< 30-9-17 15:30 - Klinkende overwinning JO11-2 (30-09) LSVV JO11-2 - Valken JO11-2; uitslag: - De mannen van JO11-2 moesten midden in de nacht hun bed uit omdat er vroeg gespeeld moest worden bij LSVV in Broek op Langedijk.Via een touristische route, vanwege wegwerkzaamheden bij Hoogwoud, zaten we 45 minuten in de auto en trapten we af op Veld B2 om precies 8.45 uur. Mooie combinaties, goed compact maken van het veld en druk zetten zorgde voor een snelle voorsprong van ongeveer 0-6 binnen 15 minuten. Onze Lex was goed op dreef en tekende voor rust een kwartet aan doelpunten aan. De tweede helft zouden we proberen om de bal 3x te raken. Dit lukte zo nu en dan. We hebben er als publiek erg van genoten. Einduitslag 2-14. Uitstekend dus! Na de strafschoppen kwam de coach van LSVV naar ons toe met de opmerking "ooo, zijn jullie geen Grashoppers?, er staat Valken op julli shirts". "Inderdaad coach, al de hele wedstrijd zijn wij De Valken". Ook de scheidsrechter vertelde dat wij De Valken waren die hij moest fluiten op veld B2. Wij stonden er geheel terecht en juist, alleen de coach en zijn collega coach van het andere LSVV (team waar wij eigenlijk tegen moesten) stonden dus te slapen. Want beide coaches weten het verschil niet tussen De Valken en de Grashoppers... We zijn benieuwd hoe dit wordt opgelost. De wedstrijdsecretaris gaf aan om dit verder op te pakken. Onze boodschap was dat het passend moet zijn en wij niet nogmaals die kant op willen. De rit naar huis in euforie was gezellig. Veel grappen en veel lachen, wat is een teamsport toch mooi. Tot volgende week!