Slaperige JO11-2 toch langs Zouaven

Zoals de titel van dit verslag al aangeeft, hebben de mannetjes van JO11-2 op dromerige manier gewonnen van de Rood/Grijze buren.

Ja, de jongens stonden mooi te kijken hoe de Zouaven het beste van het spel had. Er werd niet doorgedekt, niet aangesloten, duels werden niet gewonnen. Kortom, alle ingrediënten om een pak slaag te krijgen. Na 5 minuten maakte Zouaven dan ook de terechte 1-0.

Dit was de “wake up call” voor onze heren. De 2e bal werd van ons, hier en daar werden duels gewonnen en de 1-1 door sterk doorzetten van Lex. Naar de rust toe glipten we nog een paar keer door het oog van de naald en op een Duitse manier wist Stein in de laatste seconde voor rust de 1-2 binnen te tikken.

Een donderspeech in de kleedkamer!!

En inderdaad, dat helpt dus niet…. Vlak na rust 2-2.
De slaap uit de ogen en het gas erop. De mooiste bal van de wedstrijd, Lex zet met een prachtige boogbal Stein voor de keeper. Stein maakt het zichzelf eerst nog moeilijk, maar schiet uiteindelijk de 2-3 binnen. Daarna volgde de 2-4 van Tim. Vlak daarna 3-4 en uiteindelijk de bevrijdende treffer 3-5!! Daarna moest Dean nog een paar keer zijn doel uit rennen om de bal weg te roeien en hielden daardoor de 3-5 vast. Lang niet gekke overwinning!!!

Zo zie je maar weer, een beetje je best doen en elkaar er doorheen slepen geeft mooie resultaten, zowel binnen- als buiten de lijnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Judith Leijen, 19-05 (52 jaar)
Rien Mohle, 19-05 (71 jaar)
Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Stephanie v/d Velde-Wolf, 22-05 (52 jaar)
Copyright © 2024 De Valken