Veteranen 1 royaal langs Hauwert

Een heerlijk zonnetje, koeien in een schilderachtig mistig landschap, al met al een prachtig gezicht. U begrijpt het al, de Veteranen 1 trokken richting het mooie en nostalgische Hauwert. Gezellig aan de koffie met de tegenstander. Gebroederlijk, leuk.

Een wijziging in het programma, dus aantreden op veld B in plaats van veld A. En gelukkig maar, want het B veld deed niet onder aan dat van de Johan Cruyff Arena. Mooi kort gras, super strakke mat, heeeerlijk. Dat in tegenstelling tot het hoge gras van het A veld, alwaar onze voorzitter niet eens zichtbaar zou zijn.

Dan de wedstrijd. Snelle combinaties, veel beweging zonder bal en veel strijdlust zorgde ervoor dat we binnen 15 minuten op een riante 0-4 voorsprong stonden. Onze voorzitter die na 20 minuten eindelijk zijn contactlenzen in had, kon toen eindelijk het veld in en wist met zijn 1e balcontact te scoren!!

Helaas moesten we een tegengoal inassseren in een verwarring tussen tegenstander en onze veldheer Jan Koster. De bal ging er uiteindelijk via de kluts bij de 1e paal in. (Jan, we vergeven het je).
Al met al de rust in met riante 1-7 voorsprong.

De 2e helft. De Valken wederom continue in de aanval. Uiteindelijk teveel mensen uit positie zodat de achterste linie te dicht zat en er weinig ruimte was voor nieuwe kansen.

Uiteindelijk iedereen weer vanuit de organisatie met 4 intikkertjes voor Meester Sjaak tot gevolg. Echter, hij miste ze allemaal en gaat deze week, samen met zijn leerlingen de voetjes weer scherp stellen middels de oefenstof “muurtjetrap op het schoolplein”.

Bij de 12e goal van de Valken vond de scheids het “mooi weest” en floot af. Al met al een uitslag welke het spelbeeld aardig weergaf.

Na afloop ons 1e team uitje in de kantine. Het was een mooie dag.

Volgende week helaas vrij. De week daarna weer lekker thuis tegen de Midwoud Oostwoud Combinatie (MOC). Komt dat zien!!