DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wedstr.secr: [zat] Simone Hand (06-15211021), [zon] Frank Hand (06-53890680) Handbal: prog / uitslagen Voetbal: prog / uitslagen
Agenda: Kantinerooster

Valken 4 haalt ’t Houg net!

Daar stonden wij dan, zondagochtend, 12 uur, met 17 wel ‘uitgeslapen’ jongens. 15 in tenue, 2 in bierfest kostuum, wegens te kort shirtjes (dit is ondertussen opgelost). Klaar voor de wedstrijd tegen onze buren uit Hoogkarspel. Vorig jaar nog twee wedstrijden verloren, dit jaar staat dus in het teken van sportieve revanche. Met een bank van 6 man sterk hadden wij genoeg krachten om dit te bewerkstellen.

Wat een leuk weetje is, is dat aan onze kant Kees, Jelle en Menno, allen oud Spirit spelers zijn. En dat de Spirit 5 dit jaar Ilco Groot heeft ingelijfd die vorig jaar nog twee wedstrijden bij ons inviel. Daarnaast is het meest leuke dat de broer van Jelle, bij tegenpartij voetbalt!

De wedstrijd begon en scheidsrechter, Ilco (ja,ja dezelfde), floot af. Het was aftasten en na een paar minuten leek het nog nergens op. Er was weinig beweging en de bal werd niet goed rond gespeeld. Een paar kansen werden gecreëerd maar echt iets gevaarlijks kwam er niet uit. En toen uit het niets, kwam er een kans voor Spirit, en u raadt het al, de broer van Jelle, Michel, wist onze Loek te verrassen. We stonden zowaar achter! Na een hele tijd voetballen zonder andere noemenswaardige gebeurtennissen was daar een fraaie actie van Valken 4. Na meerdere goede passes kwam de bal bij Marc aan de voet. Hij dribbelde tot de achterlijn, gaf hem voor, en daar stond Erwin die hem gemakkelijk, maar juiste plek, juiste moment, de gelijkmaker kon binnen tikken. Niet veel later vloot arbiter Ilco af voor rust.

In de rust weer een legioen aan mensen gewisseld en iedereen klaar voor het tweede bedrijf. We begonnen sterker. Waren feller en wilden echt winnen! Na meerdere gevaarlijke vrije trappen van Bart Vriend kwam er in een schermutseling van balcontact de bal bij Jelle. En ja, hij wist het net te vinden! Vlak daarna was het Marc die de 1-3 op het scorebord bracht en de wedstrijd was gespeeld. Niet veel later was de wedstrijd ook al weer af en gingen wij via ’t Houg (toch ook even een borreltje daar doen), naar de Valken om te genieten van de zon, de gezelligheid en de barre verhalen.

Zoals altijd, maar zeker niet minder gemeend, Jack bedankt voor de trainingen! Arbiter Groot, dank voor de leiding, (voor een speler van de tegenpartij floot hij onpartijdig en gelijkwaardig!) en alle meegereisde supporters langs de kant van het veld, fijn dat jullie er waren! De volgende wedstrijd zal de kraker op zondag 29 oktober om 13:00 uur tegen de Blokkers 5 zijn! Komt allen!

Het was mij wederom een genoegen,
Ruud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 20-04-2024
Ochtend
Ati/Jesse Jong
Middag
Mees Obdam/Jan Vreeker

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Tjeerd Zuurbier, 13-04 (32 jaar)
Myrthe Hand, 14-04 (21 jaar)
Sammy Koster, 14-04 (25 jaar)
Joey Groot, 16-04 (18 jaar)
Merijn Pronk, 16-04 (22 jaar)
Fenna Smit, 16-04 (55 jaar)
Marije Appelman, 17-04 (21 jaar)
Jos Dalmulder, 18-04 (46 jaar)
Britt Vreeker, 18-04 (19 jaar)
Copyright © 2024 DeValken.com