JO11-3 incasseert 100e tegentreffer van het seizoen

Het zat er al een tijdje aan te komen maar vandaag was het dan zover, de JO11-3 kreeg de 100e tegentreffer van het seizoen te verwerken na het zoveelste pak rammel. Na 23 minuten was het Schellinkhout dat de 10-0 binnenschoot wat ook de ruststand was. De donderspeech in de rust werd ter kennisgeving aangenomen, er zijn tenslotte belangrijkere dingen in het leven.
Toch was het de Valken die de eerste treffer in de tweede helft maakte, 10-1. Bij Schellinkhout lukte nog maar weinig terwijl Valken steeds beter begon te voetballen en Schellinkhout op 3 panna’s trakteerde. Het verdedigen lukte nu wel, de vrijstaande Schellinkhoutspitsen stonden in de tweede helft ineens niet meer vrij waardoor ze genoodzaakt werden tot wanhoopschoten vanaf de tweede lijn. Uiteindelijk kregen we vlak voor tijd nog een ongelukkige goal tegen, eindstand 11-1.
Zo kan je na een 11-1 nederlaag toch nog tevreden van het veld afstappen. Liesl, Linde, Jeremy, Jelte, Robin, Maarten, Keen en Tristan, complimenten voor het harde werken!