JO11-2 met de hakken over de sloot

16 december, de laatste wedstrijd van het seizoen. Zou het doorgaan? 1,5 graden celcius op de thermometer maar gewoon de wei in, daar worden we immers hard van.

Onder leiding van scheidsrechter Lennard Groot beginnen we om 09.30 uur tegen het altijd lastige Zouaven JO11-3.

Een open wedstrijd, beide ploegen zijn zoekende. Het mooie is, dat er nu steeds meer naar een “voetballende oplossing” gezocht wordt om fysieke duels uit de weg te gaan.

Luca was afwezig en daardoor moest Stein iets controlerender spelen en daardoor misten we een beetje de aansluiting naar voren. Sven stond achterin verdienstelijk te verdedigen. Jinne weet steeds beter de bal te veroveren en een aanvallende move te maken. Cas wilde “mid-mid” spelen en stond uiteindelijk centraal achterin om ballen weg te schieten, een echte “sta in de weg”.
Na 10 minuten was het Lex die Tim bediende uit een corner. Tim kopte de bal achter de keeper. 1-0. Daarna een mooie pass van Stein op Tim en weer goal. 2-0. Daarna de hattrick van Tim, zijn derde goal.

Met 3 goals voor begon het te kriebelen bij de mannen en liep men uit de organisatie. Wèl naar voren, maar niet meer mee terug. Onze uitstekende keeper Dean wist nog wat ballen te pareren, maar kon de 3-1 niet voorkomen. Net voor rust werd het 3-2.

In de rust de mannen op het hart gedrukt dat men weer in de organisatie moest gaan voetballen.

BAM 4-1, (weer Tim). Daarna 4-2, direct daarna 4-3.
Tim 5-3. Direct weer 5-4. Tim zijn 6e!! 6-4. En 5 minuten voor tijd 6-5. Nog een paar fraaie reddingen en goed uitkomen van Dean verder besloot scheidsrechter Groot om af te blazen.
Met de hakken over de sloot dus… De tegengoals vielen allemaal doordat we uit de organisatie liepen.

Enfin, het is winterstop, we hebben een leuk team waar het mooi om te zien is dat de mannen zich leuk beginnen te ontwikkelen. Ieder weet zijn plekje- zijn sterke punten- en beperkingen.
Als 1e jaars JO11 staan we op een verdienstelijke 3e plaats, keurig!

Volgende week mogen de jongens te dansen in de kantine vanwege de kerstdisco.

Wens ik jullie vanaf hier fijne feestdagen, een mooi uiteinde en een gezond en sportief 2018.