F1 en F2 beleven mooie avond bij SEW

Zaterdagavond 3 februari mochten onze F1 en F2 mee oplopen bij het eerste van SEW. We werden ontvangen in de centrale hal waarna we naar de kleedkamer gingen.

Iedereen trok zijn Valkentenue aan en daarna kregen we uitleg over wat er allemaal ging gebeuren.
De meiden mochten achter de boarding kijken naar het warmlopen van SEW en Quintus. Na het warmlopen verzamelden we bij de hoek waar vandaan SEW het veld op komt. Iedereen kreeg een hand van een speelster van SEW.

Toen werd SEW voorgesteld en liepen onze kanjers mee het veld op. Dat is wel even iets anders dan bij ons! Heel indrukwekkend allemaal.

Na het voorstellen ging de wedstrijd beginnen. Wij mochten op de tribune op de omgekeerde emmers slaan om SEW aan te moedigen. In de rust kregen we in de kleedkamer iets te drinken en een lekker koekje. We mochten nog even op het veld lekker ballen. Daarna hebben we de tweede helft vanaf de tribune verder bekeken en SEW flink toegejuicht.

Helaas verloor SEW, maar evengoed kwamen de dames na afloop van de wedstrijd in de centrale hal om ons te verblijden met een handtekening op een mooie teamfoto. Tot slot mochten we samen met SEW op de foto.

Al met al een enorme belevenis voor onze F1 en F2!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Judith Leijen, 19-05 (52 jaar)
Rien Mohle, 19-05 (71 jaar)
Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Stephanie v/d Velde-Wolf, 22-05 (52 jaar)
Copyright © 2024 De Valken