Speciale gasten van het bestuur bij De Valken – Kwiek ‘78

Tegen Kwiek ’78 had het bestuur de eer weer een aantal leuke gasten te mogen ontvangen. Namens Alpha Tours kwam Irene Thibaudier-de Jong langs en als balsponsors van deze wedstrijd schoven ook Ben en Mariët Vroling aan. Helaas had Jan de Jong van Alpha Tours de griep en daarbij kon nog worden opgeteld dat elftalbegeleider Piet Portegies ook door griep was getroffen. Dat hij als ons allen bekende trouwe chauffeur van Alpha Tours nou net dit duel moest missen was wel jammer.

Maar Irene is altijd positief en vertegenwoordigt het touringcar-bedrijf uit Hem met verve. Wist u dat het familiebedrijf al in 1911 door Ab de Jong werd opgestart, toen nog met paard en wagen? Het bedrijf heeft zich in al die jaren goed gemanifesteerd en daarbij ook best woelige tijden moeten doorstaan, bijvoorbeeld door de oorlog in voormalig Joegoslavië waardoor het toeristenvervoer die kant uit wegviel als belangrijke bedrijfsactiviteit. Maar de familie De Jong zijn nuchtere doorzetters en hun herkenbare oranje-witte bussen reizen ook anno 2018 vol trots door ons land om mensen van A naar B te brengen. In 2012 is het familiebedrijf overgenomen door Irene en haar broer Jan van hun ouders. Irene doet hiernaast onder andere ook bestuurswerk voor de Businessclub Venhuizen.

Voor De Valken is Alpha Tours al tientallen jaren een belangrijke partner. Als handbalsponsor van het eerste uur hebben de handbalteams vele jaren in het shirt met de opdruk van Alpha Tours gespeeld en ook lange tijd in de kleuren oranje-wit. Bij de overgang naar de kleuren rood en groen bij de ingebruikname van het nieuwe handbalveld heeft Alpha Tours gekozen voor een andere rol, die van Topsponsor Handbal en zo prijkt het aansprekende reclamebord langs het handbalveld met goed zicht erop vanuit de kantine. Als dank voor de trouwe sponsoring had Ron Laan voor Irene nog een leuk cadeau meegenomen, namelijk een ingelijste foto die ook in de hal van het clubgebouw in het groot is te zien, met daarbij een woord van waardering.

Ben en Mariët Vroling genoten zichtbaar van het bezoek als speciale gasten. De bestuurspresentatie over de gang van zaken binnen de club sprak hun aan en de wedstrijd had voor Ben en Mariët als balsponsors een speciaal tintje omdat hun zonen Sam en Koen in de slotfase gelijktijdig meededen aan het duel tegen Kwiek ’78. Sam heeft zich dit seizoen ontwikkeld als belangrijke vaste kracht op het middenveld, waar hij het spel verdeelt en verdedigend ook het nodige werk opknapt. Voor Koen geldt dat hij niet altijd basisspeler is, maar ongemerkt heeft ook hij al heel wat wedstrijden vanaf de eerste minuut of als invaller achter zijn naam staan als enthousiaste vleugelaanvaller.

Ben Vroling kennen we natuurlijk als vliegensvlugge rechterspits van het beste elftal dat Valken in de geschiedenis heeft gekend en dat zelfs de tweede klasse heeft gehaald. Later heeft hij zijn carrière afgebouwd in lagere elftallen en zelfs bij de veteranen was hij tot op het eind fanatiek en stak hij er voetballend bovenuit. Mariët heeft dit allemaal op de voet gevolgd en zeker in die periode bij het eerste veel langs de lijn als supporter De Valken gesteund, al moet ze in de zorg natuurlijk ook regelmatig in het weekend werken.

De bal die Ben en Mariët gesponsord hadden leverden mooi drie punten op. Tegen Kwiek ’78 werd het verdiend 2-0 voor De Valken. Door een gelijkspel van HSV Sport 1889 nestelde Valken zich bovendien bovenaan de ranglijst van de 4e klasse C. Kortom, een geslaagde middag in alle opzichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 04-05-2024
Ochtend
Veronique/Ricardo Bruseker
Middag
Chris Beemster/Thijs Kuip

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Anouk Bregman, 21-04 (20 jaar)
Matisse Bekenkamp, 24-04 (14 jaar)
Tristan Dekker, 24-04 (16 jaar)
Wesley Schuitemaker, 24-04 (19 jaar)
Jim Vijn, 24-04 (15 jaar)
Elise Koebrugge, 25-04 (41 jaar)
Dean Laan, 25-04 (16 jaar)
Stijn de Vrieze, 25-04 (14 jaar)
Copyright © 2024 De Valken