DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wedstr.secr: [zat] Simone Hand (06-15211021), [zon] Frank Hand (06-53890680) Handbal: prog / uitslagen Voetbal: prog / uitslagen
Agenda: Kantinerooster

Sponsors geïnteresseerd en enthousiast op gezellige Sponsoravond

Dinsdag 20 maart kwamen de sponsors van onze club naar de kantine van SV De Valken voor een bezoek aan de Sponsoravond. Met de Sponsoravond doet het bestuur ieder jaar iets terug voor de trouwe support die de vereniging van de lokale en regionale ondernemers krijgt. Uiteraard wordt ook de Gemeente als belangrijke steunpilaar voor SV De Valken uitgenodigd en de wethouders genieten altijd met de ondernemers mee, ook in drukke verkiezingstijden. De bijna 90 mensen in de zaal kregen een gevarieerd programma voorgeschoteld.

De eerste presentatie was van het bedrijf ECV eSports. Dit is het bedrijf van de broers Jim en Sidney Lehmann, die van hun hobby hun werk hebben gemaakt. ECV eSports, gevestigd in het AZ-stadion, is in brede zin betrokken bij het gamen op voetbalgebied, dat zelfs tot een zogeheten eDivisie heeft geleid, waarbij de eredivisieclubs het tegen elkaar opnemen. Van de kant van ECV eSports worden spelers in brede zin professioneel begeleid, bijvoorbeeld die van AZ. En daar komt heel wat bij kijken op het gebied van fysieke en mentale begeleiding, maar ook in commercieel opzicht.
Samen met ECV’s juridisch adviseur Nick Poggenklaas schetste Jim Lehmann een wonderlijke wereld die sterk in opkomst is. Een indrukwekkend filmpje van een gigantisch eSports-evenement in de overvolle O2-arena liet zien dat het gamen het niveau van het op een zolderkamer gamen met een pizza in een doos op schoot allang is ontstegen. Daarbij opereert ECV eSports onder het motto ‘Verantwoord Gamen’, omdat gamen weliswaar heel leuk is maar natuurlijk ook bepaalde valkuilen kent.

De sponsoravond had de titel ‘Valken goes virtual’ meegekregen. Na deze eerste spreekbeurt over het virtuele spel, volgde een spreekbeurt over de virtuele knikkers. Rob Beemster van Barcelona Valuta Experts, gevestigd oin Hoogkarspel, had van de organisatie de moeilijke opdracht meegekregen om de toehoorders uitleg te geven over het actuele onderwerp ‘Bitcoins’. En of dat een complex onderwerp is zeg! Maar Rob Beemster slaagde er heel goed in dit ingewikkelde verhaal over zogeheten cryptovaluta inzichtelijk te maken waarbij duidelijk werd dat tegen een volledig wiskundig decor zich een ongekende valutamarkt heeft ontwikkeld die in vrijwel alles verschilt van de traditionele geldmarkt. Maar toch ook een markt met valkuilen waarvoor je goed moet uitkijken.

Na de pauze werden de sponsors in het kort bijgepraat over de stand van zaken bij De Valken op bestuurlijk gebied in het algemeen en het sponsorbeleid in het bijzonder. Daarna volgde een interview door presentator Ron Laan met Niels Timmer en Roan Groot van Valken 1 en de trouwe elftalbegeleider Piet Portegies. Het vraaggesprek over Valken 1 bracht aan het licht dat de spelers van het eerste elftal heel bewust met hun sport bezig zijn en dat dit in combinatie met de al opgedane ervaring in de vorige seizoenen maakt dat er nu een relatief jong, stabiel en sterk elftal staat. En dat elftal wordt ook nog eens prima begeleid. Halverwege de competitie in de vierde klasse C staat Valken 1 nipt bovenaan, maar er is nog een hele lange weg te gaan. Het zal zeker zo zijn dat de sponsors door het interview zin hebben gekregen om de nog resterende zes thuiswedstrijden te bezoeken. Wat zal dat spannend worden!

Na afloop reageerden de sponsors enthousiast op de presentaties. Aan de bar werd nog gezellig nagepraat. Al met al een geslaagde bijeenkomst, die past bij de goede relatie tussen De Valken en haar sponsors uit de ondernemerswereld.
Hieronder een foto-impressie. Op de overzichtsfoto zijn alle sprekers van de avond te zien: v.l.n.r. Ron Laan, Jim Lehmann, Piet Portegies, Nick Poggenklaas, Niels Timmer, Rob Beemster, Sidney Lehmann en Roan Groot.

Ten slotte dank aan Piet Davidzon, Margreet van Dulmen, Mary Vriend en Gerard Koster die namens De Valken deze bijeenkomst in goede samenwerking hebben verzorgd. Ook dank aan Sarah Laan, Wendy Dekker en Marijke Laan voor het rondbrengen van de heerlijke hapjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 20-04-2024
Ochtend
Ati/Jesse Jong
Middag
Mees Obdam/Jan Vreeker

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Tjeerd Zuurbier, 13-04 (32 jaar)
Myrthe Hand, 14-04 (21 jaar)
Sammy Koster, 14-04 (25 jaar)
Joey Groot, 16-04 (18 jaar)
Merijn Pronk, 16-04 (22 jaar)
Fenna Smit, 16-04 (55 jaar)
Marije Appelman, 17-04 (21 jaar)
Jos Dalmulder, 18-04 (46 jaar)
Britt Vreeker, 18-04 (19 jaar)
Copyright © 2024 DeValken.com