JO10 verstopt zich niet tijdens paastoernooi van Always Forward

Zaterdagochtend mochten de mannen van JO10-1 zich vroeg melden bij Always Forward.

Het was mooi weer en de mannen hadden er zin in, als eerste op het programma stond Beemster JO11-2. Ze moesten even wennen aan het kunstgras maar de aanvallen begonnen al lekker te lopen, invaller Lex (JO11-2) had een prachtige omhaal maar helaas stond de lat het niet toe dat de bal er in ging maar een zeer attente Yannick (ook invaller van de JO9-1)was snel bij de bal en schoot hem genadeloos hard tegen de touwen 1-0. Dit was de eindstand van de eerste van vier wedstrijden. Nu moesten de mannen een halfuur wachten voor ze aan de volgende wedstrijd mochten beginnen.

Volendam JO10-6 stond klaar voor de tweede wedstrijd, al snel stonden we 1-0 achter, maar de mannen gingen door waar ze mee begonnen waren en dat was goed in de posities blijven en goed over passen en loon naar hard werken 1-1. Nu ging het gas er op en kwamen de mannen constant gevaarlijk voor het doel en dit resulteerde in een zeer verdiende 1-4 overwinning.

Always Forward JO10-5 ( ook tegenstander in de competitie) stond nu klaar, en wederom lieten de mannen weer mooi samen spel zien 0-3 overwinning was het resultaat.

Als laatste stond Jong Holland JO11-4 klaar om het tegen ons op te nemen, op het mooie A-veld waren de mannen weer op dreef en was de eindstand 3-0, dus de beker mocht mee naar Venhuizen. Mannen bedankt voor een geslaagd toernooi.

Trotse coach Swaas

P.S. Always Forward bedankt voor een gezellig en goed georganiseerd toernooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Dion Bouwman, 27-07 (20 jaar)
Bry? le Blanc, 29-07 (21 jaar)
Nomi Stheins, 29-07 (19 jaar)
Lieke de Wit, 29-07 (15 jaar)
Anne de Groot, 30-07 (29 jaar)
Copyright © 2024 De Valken