Speciale gasten van het bestuur bij De Valken – Always Forward

Het hele seizoen vielen de speciale gasten van het bestuur bij de thuiswedstrijden van Valken 1 in de prijzen met een overwinning. Zo mooi kon het niet blijven. Tegen Always Forward liep Valken 1 tegen een forse nederlaag op. Maar onze gasten hebben gelukkig desondanks een leuke middag gehad, met veel interesse in hoe het er bij de vereniging aan toe gaat.

Het ging om Rick en Yvonne Hooijboer en Paul Dalmulder, die met zijn echtgenote Bianca was uitgenodigd maar zij moest helaas verstek laten gaan.
Rick Hooijboer is een van die Valkenspelers die het betaald voetbal hebben gehaald. Zijn profcarrière bracht hem bij AZ, HFC Haarlem en SC Cambuur. Het was mooi dat Rick na zijn profjaren ook nog een paar jaar met volle overgave in Valken 1 heeft gespeeld. Tegenwoordig heeft het veteranenteam 1 aan hem een hele goeie. Inmiddels hebben Rick en Yvonne dochters die bij De Valken op het handbalveld zijn te bewonderen.

Zelfs toen hij voetbalprof was heeft Rick altijd interesse gehouden in het werk als stukadoor en dat werk ook nooit helemaal losgelaten. Inmiddels mag hij zich de trotse eigenaar noemen van het bedrijf J&B Stukadoors, waar hij met enthousiasme ervoor zorgt dat de klussen uiterst grondig en netjes worden afgehandeld. Zowel bij het handbalveld als het voetbalveld is van J&B Stukadoors een reclamebord te bekijken.

Paul Dalmulder was als speler actief bij Valken 1 en/of 2 in de periode dat de promotie van de vijfde naar de vierde klasse werd bewerkstelligd. We herinneren hem ook nog als stukjesschrijver op de Valkenwebsite over de wedstrijden van zijn team, waar hij op geheel eigen grappige wijze invulling aan gaf. Inmiddels timmert Paul met zijn rock -’n-roll-band Revive als zanger/gitarist aan de weg.

Zakelijk is Paul inmiddels in de positie gekomen dat hij een eigen milieu-adviesbureau heeft, onder de naam Dalmulder Milieumanagement. Voor kwesties over bijvoorbeeld asbest- en bodemverontreiniging of milieukundige begeleiding is Dalmulder Milieumanagement een deskundig en betrouwbaar adres. Voor De Valken is het bovendien extra mooi dat Paul met een reclamebord zijn bedrijf ‘in de picture’ stelt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Manon Bregman, 20-06 (22 jaar)
Riva Laan, 21-06 (19 jaar)
Jesse de Wit, 22-06 (22 jaar)
Copyright © 2024 De Valken