Cursus Pupillentrainer Voetbal

Cursus Pupillentrainer Voetbal

Samen met de KNVB gaan we bij de Valken (in Company) een cursus pupillentrainer voetbal organiseren. Deze cursus zal in september 2018 gaan starten. Er zijn al een aantal enthousiaste spelers/vrijwilligers bereidt gevonden om deze cursus te volgen.
Lijkt het je geweldig om jeugdige voetballers in de leeftijd van 5 tot 13 jaar te trainen en te coachen? Met de opleiding Pupillentrainer leer je hoe je kinderen kunt leren voetballen en plezier te hebben in voetballen.
Wat is er mooier dan kinderen de eerste beginselen van de voetbalsport bij te brengen. Tijdens de cursus Pupillentrainer leer je hoe je kinderen kunnen leren voetballen, hoe je dat aan hen over moet brengen en in training en coaching vorm kan geven.
Concrete onderwerpen die tijdens de cursus aan bod komen zijn: het trainen van jeugdspelers in de verschillende leeftijdsgroepen, kenmerken van de verschillende leeftijdsgroepen, jongens- en meisjesvoetbal en leiding geven aan jeugdspelers. De inhoud komt overeen met die van de modulen voor Onder 8 tot en met Onder 13.

Organisatie
De KNVB Academie gaat uit van competentiegericht opleiden. De cursisten staan daarin centraal en worden ondersteund in hun leerproces. Tijdens de opleiding krijgen ze opdrachten die worden vastgelegd in een logboek(portfolio).

De opleiding bestaat uit twee delen:
een cursus- en een ervaringsdeel. Het cursusdeel, met veel praktijk, bestaat uit acht bijeenkomsten van 3 uur en wordt op avonden gegeven.

Het ervaringsdeel bestaat uit: het minimaal een keer per week gedurende de opleiding trainen en coachen van pupillen. Tijdens dit ervaringsgedeelte voeren cursisten opdrachten uit, de resultaten hiervan worden verzameld in het portfolio.
Studiebelasting
Cursusgedeelte
• Acht bijeenkomsten 24 uur
• Zelfstudie en huiswerkopdrachten 40 uur
Ervaringsdeel
Uitvoeren opdrachten (werkboek)
• Training en coachen van een pupillenteam en uitvoeren opdrachten (12 weken) 30 uur
Totaal 94 uur (ca.)
De deelnemers die aan de eisen voldoen, ontvangen een diploma.
Start
Zodra er zestien deelnemers zijn.
Toelating
Vanaf de leeftijd van 15 jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Dion Bouwman, 27-07 (20 jaar)
Bry? le Blanc, 29-07 (21 jaar)
Nomi Stheins, 29-07 (19 jaar)
Lieke de Wit, 29-07 (15 jaar)
Anne de Groot, 30-07 (29 jaar)
Copyright © 2024 De Valken