DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wedstr.secr: [zat] Simone Hand (06-15211021), [zon] Frank Hand (06-53890680) Handbal: prog / uitslagen Voetbal: prog / uitslagen
Agenda: Kantinerooster

Kantinerooster zaterdag 2018/2019 online

Beste ouders,

Voor het voetbalseizoen 2018-2019 hebben wij wederom een kantinerooster gemaakt, voor het bemannen van onze mooie kantine op de zaterdag.

Omdat de handbalwedstrijden doorgaans op de zondagen vallen, hebben wij dit jaar alleen de ouders van de voetbaljeugd (tot en met JO15) ingedeeld. Dit kwam gelukkig qua invulling redelijk uit.
In principe is het zo ingedeeld dat iedereen een keer aan de beurt komt om een paar uurtjes mee te helpen bij de kantinewerkzaamheden. Het gaat daarbij om koffie/thee uitschenken, of bijvoorbeeld een tosti maken. De frituur staat op zaterdag niet aan en er worden ook geen alcoholische dranken verkocht. Het is niet ingewikkeld, maar wel heel gezellig. Het kan zijn dat u, vanwege meerdere kinderen op de voetbal twee keer per jaar bent ingedeeld. In dat geval is er een ruime periode tussen de kantinediensten gehouden.

De ochtenden start u altijd samen met iemand van de vaste kantineploeg en deze maakt vervolgens de middagploeg wegwijs. In de middagen staan de ouders ingedeeld van de oudere voetballende kinderen, waarvan er minimaal 1 al eens eerder kantinedienst heeft gehad. Verder is Jens van der Werff altijd aanwezig, ook hij kan uw vragen beantwoorden. Zo proberen wij te voorkomen, dat u zich in “het diepe gegooid” voelt.

Wij willen u verzoeken goed op het kantinerooster te kijken wanneer u ingedeeld staat, dit kan ook meerdere keren in het seizoen zijn. De naam/namen van uw kind(eren) staan op het rooster vermeld.
Schrijft u het s.v.p. op uw kalender, zodat het geen verrassing is als u de mail ontvangt voorafgaande aan uw kantinedienst. Wij gaan er vanuit dat u aanwezig bent op de door ons ingedeelde dag(en). Mocht het om wat voor reden ook die dag niet lukken voor u, dan willen wij u verzoeken zelf tijdig met iemand van het kantinerooster te ruilen, zodat in ieder geval de kantine bemand is.

Ongeveer een week voor u kantinedienst heeft, ontvangt u nog een mail met de exacte tijden en uitleg over de kantinedienst. Indien er wedstrijden worden afgelast, dan ontvangt u uiteraard zo snel mogelijk een bericht. Omdat het exacte wedstrijdprogramma nog niet bekend is kan het ook zijn dat er op bepaalde zaterdagen geen wedstrijden zijn bij de Valken. Ook dan wordt u circa een week van tevoren op de hoogte gebracht.

Alvast hartelijk dank voor uw hulp en bijdrage in de kantine.

Vriendelijke groet,
Sandy van der Werff

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 20-04-2024
Ochtend
Ati/Jesse Jong
Middag
Mees Obdam/Jan Vreeker

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Tjeerd Zuurbier, 13-04 (32 jaar)
Myrthe Hand, 14-04 (21 jaar)
Sammy Koster, 14-04 (25 jaar)
Joey Groot, 16-04 (18 jaar)
Merijn Pronk, 16-04 (22 jaar)
Fenna Smit, 16-04 (55 jaar)
Marije Appelman, 17-04 (21 jaar)
Jos Dalmulder, 18-04 (46 jaar)
Britt Vreeker, 18-04 (19 jaar)
Copyright © 2024 DeValken.com