DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wedstr.secr: [zat] Simone Hand (06-15211021), [zon] Frank Hand (06-53890680) Handbal: prog / uitslagen Voetbal: prog / uitslagen
Agenda: Kantinerooster

Horeca- én Valken-man Gerrit Redeker plotseling overleden

Bestuur en leden van De Valken hebben, zoals heel veel mensen in het dorp en omstreken, geschokt vernomen dat Gerrit Redeker plotseling is overleden. Als uitbater van eerst Irma la Douce en later De Roode Leeuw was Gerrit, samen met Ageeth en hun gezin, een hele goede bekende van vele mensen uit de Valkenkring.

Dorpscafés als Irma en de Roode Leeuw zijn in veel opzichten het verlengstuk van een sportvereniging, waar veel spelers en toeschouwers na de sport nog wat extra gezelligheid opzoeken. Daarnaast hebben velen van ons in privésfeer feesten en partijen bij Gerrit en Ageeth gevierd. En we beleefden met en bij Gerrit prachtige tijden met bijvoorbeeld de Hemmer Omloop, de Driebanflora en de kermis.

Gerrit Redeker was bovendien doelman bij Valken 1 in de toptijd. Als een leeuw verdedigde hij zijn doel en hij schuwde daarbij de fysieke duels niet, waarmee hij er mede voor zorgde dat de promotie naar de Tweede Klasse werd bereikt. Na zijn actieve loopbaan bleef Gerrit oog houden voor De Valken. Een horecaman heeft het altijd druk en zeker in het weekend, maar toch kwam hij als het kon even kijken bij de wedstrijden van Valken 1.

En als de club een beroep op hem deed, kon er op Gerrit gerekend worden. Het was bijvoorbeeld geweldig welke medewerking geboden werd aan De Valken om de sportveilingen ten behoeve van het clubgebouw en het handbalveld te organiseren. En als het bestuur hapjes bestelde voor bijvoorbeeld de nieuwjaarsreceptie, was het vaak “het is wel goed zo” wat de trouwe sponsor bij navraag antwoordde. Een echte Valkenman, dat was Gerrit zeker ook.

Wij wensen Ageeth, Sebastiaan en Meta, Pascal en Kim, Nick en Renée met hun door Gerrit zo geliefde (klein)kinderen heel veel sterkte met dit zeer verdrietige plotselinge afscheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 20-04-2024
Ochtend
Ati/Jesse Jong
Middag
Mees Obdam/Jan Vreeker

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Jos Dalmulder, 18-04 (46 jaar)
Britt Vreeker, 18-04 (19 jaar)
Lizanne Bousma, 19-04 (25 jaar)
Amy Haakman, 19-04 (34 jaar)
Wouter Laan, 19-04 (25 jaar)
Linda Wagemans, 19-04 (51 jaar)
Just De Lange, 20-04 (12 jaar)
Silvan Par?, 20-04 (12 jaar)
Anouk Bregman, 21-04 (20 jaar)
Lennard Groot, 21-04 (47 jaar)
Henk Wilderink, 21-04 (78 jaar)
Copyright © 2024 DeValken.com