Speciale gasten van het bestuur bij De Valken – Victoria O

Het was al een tijdje geleden dat het bestuur bij een wedstrijd van Valken 1 speciale gasten had uitgenodigd, maar tegen Victoria O was het weer zover. Namens S-Line kwam Marjan Hamerling en namens New Media 2Day bezochten Thijs en Miranda Parée de wedstrijd. Het was een drukte van belang op het zonnige sportcomplex, waar voorafgaande aan de wedstrijd een indrukwekkende stilte heerste ter nagedachtenis aan Gerrit Redeker.

Marjan Hamerling maakt met haar bedrijf S-Line Products een mooie ontwikkeling door als vakgroothandel in reinigingssystemen en disposables. De directie heeft een duurzame visie en een scherp oog voor milieuvriendelijke en milieuverantwoord gemaakte producten. Daarom kunnen aan deze producten ecolabels worden verbonden. S-Line Products is al lange tijd in Hem gevestigd op het bedrijventerrein en werkt daar inmiddels flink doorgegroeid vanuit de fraaie zichtlocatie aan de Elbaweg 38B.

Mede vanwege haar werk komt Marjan Hamerling bij diverse verenigingen en bij De Valken herkent ze de inzet van vele vrijwilligers en ze heeft daar waardering voor. Bovendien is ze onder de indruk van het prachtige clubgebouw. In de presentatie “SV De Valken, een mooie en belangrijke dorpsvereniging” heeft het bestuur uitgelegd dat ook bij De Valken duurzaamheid hoog in het vaandel staat, waar met de recent in gebruik genomen LED-verlichting op het voetbaltrainingsveld ook weer een mooie stap is gemaakt.

Miranda en Thijs Parée genoten, met hun kinderen, ook van deze middag bij De Valken. Miranda liet weten dat ze weliswaar heel bekend is met alles wat Venhuizen en Hem te bieden hebben, maar dat ze het Valkencomplex lange tijd niet heeft bezocht. Daar gaat verandering in komen vanwege de leeftijd van de kinderen, al gaan Miranda en Thijs ook drukke tijden beleven met het bouwen van hun nieuwe droomwoning aan de Hornweg. Hun prachtige bestaande huis aan de Steenuil staat trouwens te koop.

Thijs Parée voert zijn bedrijf New Media 2Day, ook wel NM2D, vanuit een dynamisch ondernemerspand in Amsterdam-Noord. Het bedrijf is actief op ICT gebied en dan moet vooral gedacht worden aan kantoorautomatisering. Op het vlak van ICT en telefonie kan NM2D bedrijven met een compleet aanbod van dienst zijn, waarbij natuurlijk de veiligheid van de systemen optimaal wordt bewaakt. Met het reclamebord langs het A-veld probeert NM2D collega Nobi Jonker als Valken-voetballer extra te prikkelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 04-05-2024
Ochtend
Veronique/Ricardo Bruseker
Middag
Chris Beemster/Thijs Kuip

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Anouk Bregman, 21-04 (20 jaar)
Matisse Bekenkamp, 24-04 (14 jaar)
Tristan Dekker, 24-04 (16 jaar)
Wesley Schuitemaker, 24-04 (19 jaar)
Jim Vijn, 24-04 (15 jaar)
Elise Koebrugge, 25-04 (41 jaar)
Dean Laan, 25-04 (16 jaar)
Stijn de Vrieze, 25-04 (14 jaar)
Copyright © 2024 De Valken