Vrijdag 7 december: “SV De Valken, de komende 10 jaar”

Het bestuur houdt op vrijdagavond 7 december een inspiratieavond onder het motto “SV De Valken, de komende 10 jaar”. Na intensieve jaren die gericht waren op het nieuwe clubgebouw en het nieuwe handbalveld, heeft het bestuur nu de goede organisatie van het handbal en voetbal als belangrijkste prioriteit.

Daar komt natuurlijk het nodige bij kijken, niet alleen vanuit het bestuur maar ook vanuit de leden, ouders en andere vrijwilligers die voor De Valken iets willen betekenen.
Geconstateerd moet worden dat veel dingen goed gaan, maar zeker ook dat helaas niet alles goed verloopt. Op 7 december wil het bestuur aan iedereen die bij De Valken hoort en de vereniging een warm hart toedraagt laten weten hoe we in goede samenwerking met elkaar de komende 10 jaar de vereniging vooruit kunnen brengen. Met ieders inzet en betrokkenheid, want met zijn allen lukt het zeker!

In de aanloop naar 7 december zal het bestuur nog vaker van zich laten horen over deze belangrijke avond. Zet dus alvast de datum in je agenda!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Dion Bouwman, 27-07 (20 jaar)
Bry? le Blanc, 29-07 (21 jaar)
Nomi Stheins, 29-07 (19 jaar)
Lieke de Wit, 29-07 (15 jaar)
Anne de Groot, 30-07 (29 jaar)
Copyright © 2024 De Valken