Dames 1 (handbal) moest buffelen voor hun punten in Tuitjehorn

8:00 uur vertrek naar Tuitjehorn op zaterdagavond! Hollandia T!

De ene at een pizza vooraf, de andere een gezonde maaltijd met worteltjes. Net zoals de vorige keer had iedereen weer last van de piessererietes vooraf de wedstrijd.

Coby, Marcel en Diana én ouders en zusje van Romy waren komen kijken! Die steun hadden we dan ook hard nodig, want het was een, hoe zal ik het noemen, bewogen wedstrijd.

Hollandia T beweegt veel, de stand bewoog alle kanten op en helaas bewoog de keepster van Hollandia T verkeerd. Net terug van een knie blessure, maar ze ging er doorheen en was klaar. Dit gebeurde net voor de rust…ze hadden gelukkig nog wel een keeper bij zich. Ons Mereltje ging ook bijna door haar knie met inwarmen maar gelukkig ging t goed…

1 taak + 11 moiden + 1 Coach + publiek = winnen. En dat ging niet van een laaiend dakkie. Je kenne wel zegge, we mosten heul hard beulen voor deze punten.

3-0 veur, 5-8 achter. Potverdikkie…
Corina kon in begin het wel 1 op 1 redden, maar toen docht Hollandia T, as we nou effe die moid vastzetten, dan hewwe ze t misschien effe lastiger…maar daardeur kon onze Anne en Kelly/Marijke effe meer er deurheen. Cirkel effe sperre en huppatee er langs.

Marijke is vezelluf een kloin moidje, maar suks vlug hè. Dat hewwe ze niet en die had er ok effe een paar in geramt. Ok nag vanuit haar oude hoekkie.
Rinske werd ffen vrij speult door Corrie en met heur heerlijke lage priekballe zat die er ok in. Keurig moidje.

Het tempo zat er zeker in! Als we dut nou ff volhouwe dan redde we t wel.. gelukkig 4 wissels.
Pak die moiden nou es effe goed vast in die verdediging. Dat was een bôdskap van onze Jan in de rust. Slokkie drinken, Dextrootje en goan met die banaan!

We hewwe echt vochten als buffels of welke dier je hier ok an wil koppele. We krege niet altoid maar een penalty terwoil t wel een beetje terecht was.. mja. Die skoids kenne ok niet alles zien vezelluf.

We hadden vaak mooie breekkies joh! Hup hup 1 en 2 en 3 en baf! Lynn kreeg de bal en stond helemaal vrij. Draaide zich om en hopla, ook deus zat erin. Keurig moidje.

We moste der ff an trekke, maar de punten gingen mee naar Venhuuzen!

As zondag motte we in de Kloet om half 11. Dus, zet je wekker en pak je stalen ros naar de Kloet.we motte teugen DTS. Altijd lastige moiden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 15-06-2024
Ochtend
Ati/Kenan Almhmedi
Middag
Opvulplek/Opvulplek

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Simone Feller, 11-06 (28 jaar)
Wouter Dekker, 12-06 (20 jaar)
Collin Lely, 12-06 (19 jaar)
Daan van den Akker, 13-06 (22 jaar)
Mark Borst, 13-06 (41 jaar)
Edwin Hoffer, 14-06 (31 jaar)
Melissa Sijm, 14-06 (29 jaar)
Claudia Kors, 15-06 (29 jaar)
Gerard Koster, 16-06 (59 jaar)
Copyright © 2024 De Valken