Speciale gasten van het bestuur bij De Valken – Dynamo

Boon, Bakker, Roet . Als de gasten zo heten, hoeven ze niet van ver te komen. Met veel genoegen schoven Co en Rina Boon, Frits en Tini Boon en Piet en An Boon alsmede Peter Bakker en Margreet Roet aan in de bestuurskamer, waar het behaaglijk was in vergelijking met de regen en wind tijdens de wedstrijd Valken 1 – Dynamo 1. En het kijken vanaf de goedgevulde tribune werd beloond met een zwaarbevochten, zeer welkom punt voor het eerste elftal.

Co, Rina, Frits, Tini, Piet en An kennen Valken maar al te goed. Ze volgen de vereniging niet alleen op de voet, maar ze hebben er ook op verschillende manieren mee te maken. Het voorzitterschap, het doen van de was, kantinemedewerker, oud-speler/-speelster, supporter, sponsor, First Lady, het zijn zomaar wat rollen die in dit gezelschap zijn vertegenwoordigd. Piet Boon mag zich zelfs erelid noemen en dat is met zijn staat van dienst volkomen terecht. Voor onze gasten was het razend interessant om eens van nabij van het bestuur te vernemen wat de ontwikkelingen binnen de club zijn.

Peter Bakker en Margreet Roet waren van harte welkom omdat Peter met zijn bedrijf Operational Safety West-Friesland de balsponsor was. Peter kent de bestuurskamer overigens op zijn duimpje want hij is al jarenlang bestuurslid en vooral betrokken bij de organisatie van de voetbalwedstrijden, die hij menigmaal zelf als speler en/of scheidsrechter meemaakte. Operational Safety West-Friesland is gericht op veiligheidskundige werkzaamheden, maar ook de naleving van privacywetgeving behoort tot de expertise. Als zogeheten ‘KAM-coördinator’ (Kwaliteit, Arbeidsomstandigheden en Milieu) en consultant kan Peter Bakker veel voor zijn opdrachtgevers betekenen. Op veiligheid ligt het accent, maar bij een goede organisatie daarvan zijn er ook nog  financiële effecten te bereiken. Dank aan Operational Safety West-Friesland voor het sponsoren van de bal!

Op de tribune zochten onze gasten de beschutting en zagen ze Valken 1 in een spannende wedstrijd een 0-0 afdwingen. En oh ja, niet vergeten dat Frits en Tini trots hun kleinzoon Tim Stammes in het veld aan het werk zagen. Na afloop werd op het gelijkspel tevreden en gezellig het glas geheven.

2 thoughts on “Speciale gasten van het bestuur bij De Valken – Dynamo

 1. Dag Ron,
  Wij vonden het een eer om De Valken eens van deze kant te ervaren. Leerzaam en leuk. Dankjewel. An en Piet

 2. Dag Ron,
  Voor mij was dit de eerste keer aan de andere kant een thuiswedstrijd te beleven en wij hebben genoten van de presentatie en wedstrijd.
  Ik wil wel vaker een bal sponsoren….
  Groet,
  Peter en Margreet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Jeffrey Ruitenberg, 25-06 (30 jaar)
Isa Stosz, 25-06 (21 jaar)
Jan Koster, 27-06 (60 jaar)
Nordin van der Werff, 27-06 (17 jaar)
Copyright © 2024 De Valken