Valken dames 1 pakt de titel in zaalcompetitie handbal

In een zeer spannende wedstrijd is Valken dames 1 vandaag kampioen geworden in de zaalcompetitie. Het verlies eerder op de dag van concurrent DTS ’48, betekende voor Valken dat het duel tegen Victoria O ineens om het kampioenschap ging. Als Valken minimaal zou gelijkspelen, zou de titel een feit zijn. Victoria O bleek daarbij wel een geduchte tegenstander, die Valken op wilskracht aan het einde toch nog langszij zag komen. Het gelijkspel deed recht aan de krachtsverhoudingen in het veld en was voor Valken dus genoeg voor de titel. Kampioen!

De wedstrijd werd bekeken door heel veel toeschouwers, waarbij de tribune van De Banne helemaal vol zat en er ook nog supporters staande naar de spannende ontknoping hebben gekeken. Voortdurend klonk de kreet “Kom op meiden!” van de tribune en deze steun was zeer welkom voor Valken. Het is de dames gelukt. De hele wedstrijd was het team in de achtervolging op Victoria O, waarbij het verschil zelfs opliep tot drie doelpunten. Maar in de slotfase werd de achterstand nog goedgemaakt en de einduitslag 18-18 bracht het team van trainer/coach Jan Schouten in hogere sferen. Met veel plezier kon het kampioenschap gevierd worden en werden de medailles uitgereikt. En natuurlijk een vrolijke kampioensfoto.

Ongetwijfeld verzorgen de dames zelf nog een uitgebreid en deskundig wedstrijdverslag, maar met dit korte bericht en foto wil het trotse bestuur alle speelsters en de technische staf alvast direct feliciteren met dit schitterende resultaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Guusje Lakeman, 12-07 (12 jaar)
Wilco Kenter, 13-07 (40 jaar)
Jort Besseling, 14-07 (18 jaar)
Jinde Bos, 15-07 (14 jaar)
Rein Groot, 15-07 (21 jaar)
Copyright © 2024 De Valken