Speciale gasten van het bestuur bij De Valken – RKEDO

Het bestuur had deze keer enkele sponsors uitgenodigd die elkaar als vrienden goed kennen en met elkaar grote liefhebbers zijn van gemotoriseerde sporten, vooral de Moto GP. Maar deze keer genoten Richard en Pascal de Lange, Hans Hoffer en Richard Hoffer van een gezellige voetbalmiddag bij De Valken. Mooi zitten op het zonnige terras. Het was niet alleen maar voetbal want later op de dag zetten de handbalkampioenen de toon in de drukke kantine. Na deze middag is het bestuur goed op de hoogte van de moeilijkheidsgraad van de Moto GP en weten onze sponsors precies hoe het er bij De Valken aan toe gaat. Een win-win-situatie. En daar kwam de gelukkige winst van Valken 1 tegen RKEDO 1 nog bij. Je mag dan rustig spreken van een geslaagde dag.

Verkeersschool De Lange is een begrip in West-Friesland, een gedegen rijschool waar kwaliteit, betrouwbaarheid en persoonlijke begeleiding de hoogste waarden zijn. Natuurlijk geldt dat voor het halen van je felbegeerde autorijbewijs, maar zeker ook voor het rijden op een motor of met een aanhanger. En uiteraard kan men ook voor een theoriecursus terecht bij het bedrijf dat al weer flinke tijd geleden Venhuizen verliet voor een prachtig pand in Grootebroek, centraal in het verzorgingsgebied. Richard de Lange en zoon Pascal de Lange hadden voor de foto de prachtige reclameborden voor het uitkiezen, want Verkeersschool De Lange is te vinden bij zowel het handbalveld als het voetbalveld.

Het was heel fijn om van Hans Hoffer te mogen vernemen dat het op dit moment goed met hem gaat, na zeer zware tijden. Bij De Valken kennen we die omstandigheden vrijwel allemaal en ook bij onze vereniging wordt met Hans meegeleefd. Zijn bedrijf Gruba in Grootebroek draait prima de luxe, met dank aan het hele team aldaar (inclusief zoon Mike die we natuurlijk goed kennen bij de vereniging, al maakt hij als Valken-doelman dit seizoen even pas op de plaats). Gelukkig kan Hans zelf ook weer zijn steentje bijdragen. Bij Auto en Banden Service Gruba draait het om de zorg voor een volledig onderhoud van auto, bestelwagen of motor met als doel de levensduur van het voertuig te verlengen voor veilige en duurzame kilometers. Echte vakmensen bij Gruba, dat is helemaal duidelijk. Trouwens mooi om te zien dat de ouders van Myriam al snel in de gaten hadden dat Hans er was en een praatje konden maken.

Richard Hoffer, zoals we weten jongere broer van Hans, is ook een vakman, maar dan op schildergebied. Richard Hoffer Schilderwerken bepaalt mede het straatbeeld in Hem/Venhuizen en omstreken. En dat de kwaliteiten van deze schilder nauwelijks promotie behoeven, blijkt wel uit het gegeven dat je bij Richard tijdig moet aangeven dat er weer een schilderbeurt gewenst is. Voor Richard is het bovendien heel relaxed dat hij veruit het meeste werk in eigen dorp en directe omgeving kan doen, waardoor hij met zijn herkenbare bedrijfsbus niet de file in hoeft. Geloof het of niet, maar Richard kwam voor het eerst in het nieuwe clubgebouw. Eén ding is zeker: zijn volgende bezoek laat niet nog eens vijf jaar op zich wachten!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Johan Dekker, 19-07 (52 jaar)
Robin Vreeker, 19-07 (17 jaar)
Iris Hooijboer, 21-07 (19 jaar)
Sem Pater, 21-07 (14 jaar)
Rick Vroling, 21-07 (26 jaar)
Mirjam Rood, 22-07 (46 jaar)
Copyright © 2024 De Valken