Valken laat zich eenvoudig wegzetten door KSV

Na een mooie reeks was de vraag of Valken tegen het hooggeplaatste KSV ook een resultaat kon halen. Het antwoord was na een kwartier al snel duidelijk met twee te makkelijk weggegeven tegendoelpunten. Niet dus. Valken begon veel te slap en kwam niet in de wedstrijd. Het werd zelfs 0-3 en daarmee eigenlijk uitzichtloos. KSV speelde wel overtuigend en als een ploeg met vertrouwen. Gelukkig kon Tim Stammes de bal uit een voorzet van Sam Vroling met een krachtige en prachtige kopbal vlak voor rust binnenkoppen, waardoor de tweede helft nog de moeite waard kon zijn.

In de tweede helft tapte Valken duidelijk uit een ander vaatje en KSV kreeg het een stuk moeilijker. Toch bleven gevaarlijke momenten voor het KSV-doel zeldzaam. Roan Groot was nog het dichtste bij een treffer met een achterwaartse kopbal die voor de lijn werd weggehaald. KSV zette ook niet meer echt aan en zo eindigde de wedstrijd, tegelijk met het invallen van de duisternis, een beetje nietszeggend. Geen punten en toch ook het gevoel dat een afgemeten verlies misschien wel niet nodig was geweest als Valken vanaf het eerste fluitsignaal scherper bij de les was geweest en feller op de tegenstander. Helaas vielen Niels Timmer en Joris Molenaar bovendien geblesseerd uit. Hopelijk is de tijd tot zondag genoeg om weer elf fitte spelers in het veld te krijgen in de uitwedstrijd tegen Woudia, dat deze donderdagavond gelijkspeelde tegen Dynamo SC, waardoor de avond voor KSV extra geslaagd was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Jesse de Wit, 22-06 (22 jaar)
Joey Boon, 23-06 (23 jaar)
Jeffrey Ruitenberg, 25-06 (30 jaar)
Isa Stosz, 25-06 (21 jaar)
Copyright © 2024 De Valken