Valken C2 Nederlands Kampioen Breedtesport

De meiden van de C2 mochten gister meedoen aan het Open NK Breedtesport in Boekel (Noord-Brabant). Deelname was eind maart verdiend met hun 2e plaats in de zaalcompetitie. Op vrijdagmiddag vertrokken de meiden met hun coaches Saskia en Wendy en nog vier enthousiaste moeders naar een vakantiehuisje in de buurt van de sporthal zodat iedereen de volgende ochtend fris van start kon voor een hele dag handbal.

Hoewel vooraf vooral het credo “Meedoen is belangrijker dan winnen” gold, werden de verwachtingen met elke gewonnen poule wedstrijd hoger.

De 6e en laatste poulewedstrijd moest gewonnen worden op de finale te mogen spelen tegen de nr.1 uit de andere poule. Ook deze wedstrijd werd nipt met 6-5 gewonnen waardoor de meiden mochten aantreden tegen Havas C1 uit Almere.

Hoewel Valken door goed samenspelĀ flitsend van start ging met een voorsprong van 4-1, maakten de meiden het, met nog een minuut op de klok en inmiddels een stand van 6-5, voor de meegekomen ouders en al het meekijkende publiek in Hem-Venhuizen e.o.- dat alle wedstrijden live op social media kon volgen- wel erg spannend. Door een overtreding op Valken wisten ze de bal te heroveren en en kon er na het eindsignaal feestgevierd worden. Na in ontvangstname van de beker en medailles ging het feest nog tot in de late uurtjes door in hun vakantiehuisje in Brabant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 11-05-2024
Ochtend
Irene/Illias Tabak
Middag
Djens Lely/Yannick Wagemans

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Hidde Verstraeten, 08-05 (14 jaar)
Ruud Vriend, 08-05 (56 jaar)
Sander Pereboom, 09-05 (26 jaar)
Renske Beemster, 10-05 (18 jaar)
Wendy Dekker, 10-05 (47 jaar)
Gabriel Kunne, 10-05 (13 jaar)
Jelte Koopman, 11-05 (16 jaar)
Fiene Besseling, 12-05 (14 jaar)
Niels Timmer, 12-05 (30 jaar)
Copyright © 2024 De Valken