Wie wil bij Valken 1 ‘de bal’ sponsoren?

Binnenkort gaat Valken 1 van start met de competitie in de vierde klasse KNVB, deze keer onder leiding van de nieuwe trainer/coach René Bierdrager, die zijn team afgelopen zondag met 1-8 zag winnen bij en tegen Zwaagdijk voor de beker.

Bij de thuiswedstrijden in de competitie, die in de loop van september van start gaat, probeert de sponsorcommissie altijd de wedstrijdbal van een speciale sponsor te voorzien. Ook deze keer gaan op zoek naar personen of bedrijven die het leuk vinden een keer de ‘balsponsor’ te zijn.

Voor een bedrag van EUR 50 kan een ieder balsponsor worden. Dit kan ook samen met anderen, bijvoorbeeld via een vriendengroep, elftal of familie, waardoor het bedrag per persoon lager uitvalt.

De opbrengst komt geheel ten goede aan de club en wordt ingezet voor de aanschaf van materialen, waaronder natuurlijk in de eerste plaats ballen.

Met deze eerste oproep wil de sponsorcommissie iedereen die hiervoor belangstelling heeft de kans geven zich aan te melden.

Balsponsors die dat nog niet eerder hebben meegemaakt, worden bij ‘hun’ wedstrijd bovendien gastvrij ontvangen door het bestuur als ‘speciale gast van het bestuur’.

Wie op deze wijze De Valken wil steunen, kan zich melden via ron.laan@hetnet.nl of 06 12 96 97 87

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Guusje Lakeman, 12-07 (12 jaar)
Wilco Kenter, 13-07 (40 jaar)
Jort Besseling, 14-07 (18 jaar)
Jinde Bos, 15-07 (14 jaar)
Rein Groot, 15-07 (21 jaar)
Copyright © 2024 De Valken