Laatste bestuursvergadering van het ‘oude’ bestuur

Voorafgaand aan de algemene ledenvergadering op 13 november 2019, hield het bestuur nog één keer een korte vergadering in de vertrouwde samenstelling, met Frank Hand als voorzitter en Trudie Besseling als penningmeester. Met verder Wendy Dekker, Marijke Laan, Timo Groot, Peter Bakker, Jeroen Bleeker en Ron Laan, heeft het bestuur maar liefst vijf jaar lang in dezelfde samenstelling gefunctioneerd. Dat deden de bestuursleden vooral ten behoeve van De Valken, maar ze hebben met elkaar ook veel plezier eraan beleefd.

Aangezien de later op de avond te verkiezen nieuwe voorzitter Siegfried Kok ook al op tijd aanwezig was, kon het ‘nieuwe’ bestuur ook alvast even op de foto gezet worden, waarin Frank Hand voorlopig nog een rol vervult door de taken van de penningmeester over te nemen. Daarna verliet iedereen – zich bewust van het bijzondere moment – de bestuursvergadering om zich bij de leden te vervoegen voor de jaarvergadering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Guusje Lakeman, 12-07 (12 jaar)
Wilco Kenter, 13-07 (40 jaar)
Jort Besseling, 14-07 (18 jaar)
Jinde Bos, 15-07 (14 jaar)
Rein Groot, 15-07 (21 jaar)
Copyright © 2024 De Valken