Speciale gasten van het bestuur bij De Valken – Berkhout

Tegen Berkhout had het bestuur speciale gasten uitgenodigd, die De Valken als vereniging maar al te goed kennen. Jack en Carin Vriend zijn goed bekend met en bij De Valken. Niet alleen individueel kan de vereniging altijd op ze rekenen maar ook als duo zijn Jack en Carin van betekenis. Hun ‘duobaan’ betreft de webshop waarbij de Valkenkledinglijn wordt gepresenteerd en bestellingen kunnen worden geplaatst. Onze gasten dragen zorg voor het beheer van de webshop en de goede afwikkeling van de bestellingen in samenwerking met Muta Sport. Aangezien de kleding vaak ver weg wordt geproduceerd en dus ook over lange afstand moet worden getransporteerd, is het voor Jack en Carin bij vlagen een spannende aangelegenheid. Je hebt immers niet alle factoren zelf in de hand, maar van één ding kunnen we zeker zijn: Jack en Carin doen hun uiterste best.

Carin is ook betrokken bij de schoonmaak van het Valkengebouw op maandag, samen met Christien Haring en Nina Bakker. Een groot gebouw, dat bovendien intensief wordt gebruikt, dus ook de schoonmaak daarvan vraagt de nodige kunde en inzet. Jack Vriend is zelf jarenlang actief voetballer geweest, maar hij is daarna onder meer jeugdtrainer geweest en de laatste jaren trainer van Valken 4. Bij diverse klussen steekt Jack samen met anderen graag de handen uit de mouwen. Een goed voorbeeld, maar zeker niet het enige, is de plaatsing van de digitale scoreborden. Kortom, voor het bestuur een eer en een genoegen om deze Valkenmensen als speciale gast te verwelkomen!

Het is de meeste mensen natuurlijk al lang opgevallen dat Wendy Vroling de nieuwe ‘ladyspeaker’ is. Het bestuur is erg blij met haar bereidheid om deze taak op zich te nemen. Luid en duidelijk kondigt Wendy in weloverwogen bewoordingen de wedstrijd en de teams aan en in de rust en na afloop neemt ze het woord voor aanvullende mededelingen. Ze doet het nu al een paar wedstrijden en te merken is dat ze vertrouwd is met de microfoon, waarachter ze met name als zangeres furore maakt. Voor het bestuur is het extra fijn dat Wendy ook helpt bij de ontvangst van de gasten in de bestuurskamer. Als Ladyspeaker blijkt Wendy tot nu toe een echte ‘puntenpakker’, Valken 1 heeft in haar bijzijn als speaker alle wedstrijden nog gewonnen!

     

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Iris Hooijboer, 21-07 (19 jaar)
Sem Pater, 21-07 (14 jaar)
Rick Vroling, 21-07 (26 jaar)
Mirjam Rood, 22-07 (46 jaar)
Tom Besseling, 24-07 (27 jaar)
Dave Laan, 24-07 (15 jaar)
Lisa Mes, 24-07 (19 jaar)
Danique Wiersma, 24-07 (21 jaar)
Gert Feld, 25-07 (57 jaar)
Roel de Wit, 25-07 (21 jaar)
Roy Zwagemaker, 25-07 (33 jaar)
Copyright © 2024 De Valken