Mixtoernooi op 20 en 21 dec voor jeugdvoetbal in Banne

Komende weekend wordt op 20 en 21 december het mixtoernooi voor de jeugd van de Valken in de zaal van de Banne gespeeld. Iedereen neemt zijn eigen kleding mee en hoort zaalvoetbal- of gymschoenen aan te trekken zonder zwarte zolen om zwarte vegen op de vloer in de zaal te voorkomen.

Vrijdag 20 december worden de wedstrijden gespeeld voor JO17 en JO19 en het start om 19:30 uur. Angela zal bij het begin aanwezig zijn voor ontvangst. Voor de avond zijn 2 scheidsrechters, Niels Laan en Niels Laan, aanwezig om de wedstrijden te fluiten. Hieronder het schema van vrijdagavond. Teams volgen.

Voor zaterdag 21 december hebben wij geprobeerd een programma te maken voor alle overige jeugdvoetballers. Hieronder wordt het programma, de teams en wedstrijdschema’s gepresenteerd. Niet alle coaches en scheidsrechters zijn nu nog bekend, maar worden aangevuld in loop van de week of op de dag zelf opgelost. De champions league wordt gecoördineerd door Alice.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Jeffrey Ruitenberg, 25-06 (30 jaar)
Isa Stosz, 25-06 (21 jaar)
Jan Koster, 27-06 (60 jaar)
Nordin van der Werff, 27-06 (17 jaar)
Copyright © 2024 De Valken