Dank aan balsponsors Gerard Laan en familie A. Timmer

Bij de wedstrijd tegen RKEDO waren er twee balsponsors. Al vroeg in het seizoen was Gerard Laan Schilderwerken balsponsor. Gerard Laan is als echte Valkenman al vele keren balsponsor geweest en dat wordt door de club zeer gewaardeerd. Het is niet alleen een manier om Gerard als uitstekende schilder in de schijnwerpers te zetten, maar natuurlijk doet hij ons ook altijd terugdenken aan prachtige jaren als speler en later als trainer en begeleider van jeugdteams.

Om een heel andere reden werd de familie Timmer balsponsor. Kort geleden overleed André Timmer, weliswaar op een hoge leeftijd, maar niettemin natuurlijk indrukwekkend en verdrietig. André Timmer was in het verleden bij Valken 1 een periode de doelman en altijd heeft hij warme belangstelling gehouden voor de vereniging. Al een aantal jaren speelt zijn kleinzoon Niels in Valken 1, zelfs als aanvoerder. In naam van vader en opa André wilde de familie graag de bal sponsoren. Een mooi en gedenkwaardig gebaar.

Dank aan deze balsponsors.

Verder ook dank aan Kor en Bas Mantel (Databouw) die een prachtig balsponsorstatief hebben gemaakt (op de foto was de wedstrijd al aan de gang en dus de bal niet op het statief maar in het spel, haha), waarop we de namen van de balsponsors bij gelegenheid van de wedstrijd kunnen presenteren. Dat levert ongetwijfeld nog meer belangstelling op voor de balsponsoring bij Valken 1-duels. En had u ook al de mooie nieuwe cornervlaggen gezien?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Guusje Lakeman, 12-07 (12 jaar)
Wilco Kenter, 13-07 (40 jaar)
Jort Besseling, 14-07 (18 jaar)
Jinde Bos, 15-07 (14 jaar)
Rein Groot, 15-07 (21 jaar)
Copyright © 2024 De Valken