Dank aan balsponsor Eetcafé ’t Ken-Net

Bij een topwedstrijd hoort een topsponsor. In het duel tegen koploper Always Forward viel de eer te beurt aan Eetcafé ’t Ken-Net. Sinds hun komst naar het pittoreske Venhuizen hebben Jan-Piet en Helma Hoek hun positie in het plaatselijke uitgaansleven gevestigd. Eetcafé ’t Ken-Net is een prima en gastvrij adres voor een goede maaltijd, een gezellig feest of leuke evenementen waar Ken-net ook aan meedoet, zoals de kermis en de wielerronde. Graag sponsoren JP en Helma ieder jaar de bal bij Valken 1. Nu FC Medemblik (waar ze vandaan komen) niet in de klasse van Valken zit, wordt het een ander duel. Met weer een mooi resultaat: 2-2. Overigens verdient ook vermelding dat Eetcafé ’t Ken-Net met een reclamebord bij het voetbal èn handbalveld vertegenwoordigd is en bij de nieuwjaarsreceptie de heerlijke hapje voor tussendoor sponsort.

Dank aan deze balsponsor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Mirjam Rood, 22-07 (46 jaar)
Tom Besseling, 24-07 (27 jaar)
Dave Laan, 24-07 (15 jaar)
Lisa Mes, 24-07 (19 jaar)
Danique Wiersma, 24-07 (21 jaar)
Gert Feld, 25-07 (57 jaar)
Roel de Wit, 25-07 (21 jaar)
Roy Zwagemaker, 25-07 (33 jaar)
Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken