Bestuursbesluit vanwege maatregelen Corona-virus

In aansluiting op de overheidsmaatregelen met betrekking tot het Corona-virus heeft het bestuur van SV De Valken besloten om de trainingen en alle overige activiteiten van de vereniging tot en met volgende week donderdag 19 maart te annuleren dan wel op te schorten. Van overheidswege alsmede door de betrokken sportbonden zijn handbal- en voetbalwedstrijden hoe dan ook tot en met 31 maart afgelast. Hoewel bij het bestuur de opvatting leeft dat trainen met relatief kleine groepen wel mogelijk en verantwoord zou zijn, meent het bestuur dat met het stopzetten van alle activiteiten gedurende in ieder geval een week het meeste recht wordt gedaan aan de bestaande situatie en de publieke opinie. Komende donderdag komt het bestuur opnieuw bijeen om de situatie dan vanuit actueel perspectief opnieuw te beoordelen en daarna de leden op de website hierover te informeren.

De kwis die vrijdagavond 13 maart in de kantine stond gepland gaat als gevolg van dit besluit niet door en wordt tot nader order uitgesteld. Dat geldt ook voor de geplande sponsoravond van 24 maart. Weliswaar is dit evenement iets later in maart, maar het bestuur is genoodzaakt om deze bijeenkomst te annuleren, omdat het om een evenement met (mogelijk) 100 deelnemers gaat, waarvoor het van overheidswege opgelegde verbod geldt. Geprobeerd zal worden voor de sponsoravond een nieuwe datum vast te stellen, zodra duidelijk is dat de problemen met het Corona-virus daarop niet meer van invloed zullen zijn.

Het bestuur rekent op ieders begrip voor het ingenomen standpunt met betrekking tot deze unieke en complexe situatie.

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Johan Dekker, 19-07 (52 jaar)
Robin Vreeker, 19-07 (17 jaar)
Iris Hooijboer, 21-07 (19 jaar)
Sem Pater, 21-07 (14 jaar)
Rick Vroling, 21-07 (26 jaar)
Mirjam Rood, 22-07 (46 jaar)
Copyright © 2024 De Valken