De Valken bedankt Arnold Boots

Het beheer van de velden was 15 jaar in goede handen van Arnold Boots. Arnold toonde zich een vaste waarde om de velden te keuren in de weekenden met steevast de lijst met telefoonnummers paraat. Later kwam de wedstrijdzakenapp en was de lijst niet meer nodig. In de 15 jaar zijn we er altijd uitgekomen, wat niet wil zeggen dat er nooit discussie was. Arnold was zelf ook voetballer en wil het liefst dat het doorgaat. Zo heeft hij voor een wedstrijd die écht door moest gaan terwijl het vroor de doelgebieden bedekt met noppenfolie. De doelmond was de volgende ochtend vorstvrij, maar de scheidsrechter zag het niet zitten, geen voetbal. Bij regen was het kritisch: wel of niet, wat kan, wat kan niet? Deze vragen bereikten meermaals de bestuursvergadering, want iedereen heeft hier wel een mening over.

Zondagochtend; eerst keuren dan rondje hardlopen was het ritme van Arnold. Eenmaal hebben Arnold en ik alle wedstrijden afgelast, administratie verwerkt en samen een mooie ronde hardgelopen.

Tijd voor een nieuwe consul. De voorganger van Arnold, Jaap Laan deed het 23 jaar, nu is het aan Ruud Clay om invulling te geven aan de functie consul. Ruud voetbalt bij de veteranen (zie foto), teelt fruit aan de Koggeweg en wil graag deze functie op zich nemen. Wij hebben als bestuur het volste vertrouwen in de goede vervulling van deze functie en wensen Ruud alle succes toe.

Tja, corona maakt een bijeenkomst niet eenvoudig, maar het moet wel dit keer. Afscheid nemen van Arnold moet goed gebeuren met alle maatregelen die hierbij horen. Dit hebben we op het A-veld opgelost zoals te zien is op de foto’s. Zo hebben wij nog nooit bloemen overhandigd. Laten we hopen dat na de zomervakantie hier de wedstrijdbal op ligt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Judith Leijen, 19-05 (52 jaar)
Rien Mohle, 19-05 (71 jaar)
Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Stephanie v/d Velde-Wolf, 22-05 (52 jaar)
Copyright © 2024 De Valken