Sponsorbeleid nieuwe kledinglijn

De nieuwe kledinglijn van SV De Valken is gelanceerd en hiervoor is een speciale webshop geopend.

https://devalken.clubwereld.nl/

De kledinglijn borduurt voort op een eerste ‘pilot’ bij een jeugdteam, waarbij sponsoring heeft plaatsgevonden. Toch heeft het bestuur, alles afwegende, ervoor gekozen dat de kledinglijn verder niet ingezet wordt voor sponsoruitingen op de kleding zelf. Let wel: op de wedstrijdtenues is uiteraard de naam van de hoofdsponsors te zien, de kledinglijn betreft alle overige kleding en accessoires.

Als iemand een team zou willen sponsoren door, al dan niet samen met andere sponsors, voor het hele team kleding in de nieuwe lijn aan te schaffen, dan zijn er wel mooie mogelijkheden voor andere reclame-uitingen, waarbij deze sponsoring tot uitdrukking wordt gebracht. Hierover kan overleg plaatsvinden met de sponsorcommissie (email: ron.laan@hetnet.nl).

Nadeel van sponsoruitingen op de kleding is in de visie van het bestuur dat het beeld heel divers wordt. De sponsoring ontstaat vaak omdat een zoon of dochter in een team speelt en als die dan in een ander seizoen in een ander team belandt, ontstaat er weer een nieuwe situatie. Ook speelt mee dat kinderen door hun snelle groei gedurende een relatief korte periode bepaalde kleding passen.

Het bestuur is van mening dat de kleding voor een mooie prijs op de webshop wordt aangeboden en stimuleert en hoopt vooral dat langs die weg heel veel leden de kleding kopen, zodat er bij De Valken een uniform en sportief kledingbeeld ontstaat.

Na verloop van tijd zal het bestuur dit beleid evalueren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Mirjam Rood, 22-07 (46 jaar)
Tom Besseling, 24-07 (27 jaar)
Dave Laan, 24-07 (15 jaar)
Lisa Mes, 24-07 (19 jaar)
Danique Wiersma, 24-07 (21 jaar)
Gert Feld, 25-07 (57 jaar)
Roel de Wit, 25-07 (21 jaar)
Roy Zwagemaker, 25-07 (33 jaar)
Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken