Valken besluit bekercompetitie met nederlaag tegen Zeevogels

Valken 1 beleeft dit seizoen een zwakke bekercompetitie. Tegen Limmen en Hollandia T werd met 6-1 verloren. Daarvan kon nog gezegd worden dat het om goede derdeklassers ging. Maar ook tegen de vierdeklasser Zeevogels werd het een grote nederlaag. Met 0-7 klonk het verlossende eindsignaal op het zonovergoten Valken-complex waar volop genoten werd van handbal en voetbal tegelijk, Tegen Zeevogels vielen de doelpunten te gemakkelijk. Bij de eerste werd niet slim genoeg op buitenspel gespeeld, waarna ook keeper Tom Besseling de bal niet goed verwerkte. Bij de tweede verloor Sam Vroling onnodig de bal op het middenveld waardoor Zeevogels slagvaardig kon toeslaan en bij de derde ging het om een strafschop als gevolg van een ongelukkige handsbal van Roan Groot.  Tussendoor had overigens wel Rick Boon kunnen scoren maar bij de eerste paal kreeg hij de bal niet goed op zijn linkervoet.

In de tweede helft kende Valken weliswaar een fase waarin het hard zijn best deed om terug te komen in de wedstrijd, maar het bleef bij goede bedoelingen. Wel was te zien dat er wat meer voetbal in de ploeg kwam toen Kor Mantel het elftal kwam versterken. Maar ook na rust werd Zeevogels het niet moeilijk gemaakt om te scoren. En zo liep de stand gestaag in het nadeel van Valken op naar 0-7. We mogen niet onvermeld laten dat Zeevogels prima speelde en een leuke, nog vrij jonge ploeg heeft.

Al is het zo dat je van drie serieuze nederlagen op rij niet vrolijk wordt, moet de knop toch om. Volgende week start de competitie en dan moet Valken 1 er staan, in eerste instantie tegen Sporting Andijk in een uitwedstrijd. Hopelijk kan het elftal op volle sterkte aantreden. We gaan het zien.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Jesse de Wit, 22-06 (22 jaar)
Joey Boon, 23-06 (23 jaar)
Jeffrey Ruitenberg, 25-06 (30 jaar)
Isa Stosz, 25-06 (21 jaar)
Copyright © 2024 De Valken