DANK aan alle sponsors, DENK aan alle sponsors

Dezer dagen ontvangen alle sponsors van SV De Valken de jaarlijkse sponsorbrief. De financiële steun van de trouwe sponsors kan de vereniging zeer goed gebruiken bij haar inzet voor voetbal en handbal op lokaal niveau.

Voor De Valken is het belangrijk de inkomsten en uitgaven goed te beheren. Dat we daarbij steun hebben van een trouwe groep van sponsors en andere steunbetuigers is natuurlijk fantastisch. De belangstelling van de sponsors doet het bestuur goed en het is mooi dat ervaren wordt dat de sponsoring voor een positieve uitstraling en profilering van bedrijf of product zorgt. Zo kunnen we voor elkaar van betekenis zijn.

Vanwege de gevolgen van de maatregelen van het coronavirus is het financiële belang van sponsoring voor de club deze keer nog groter. Maar diverse sponsors maken nu zelf ook een moeilijke tijd door. Hopelijk lukt het alle bedrijven de problemen die door het coronavirus worden veroorzaakt, het hoofd te bieden.

Het bestuur roept iedereen in Valkenkringen op oog te hebben voor de sponsors van SV De Valken. In de rubriek “sponsors” op de website zijn ze allemaal te vinden. Deze ondernemers zijn veelal lokaal gevestigd en ze leveren met hun steun aan SV De Valken, maar vaak ook nog aan andere verenigingen en evenementen, een belangrijke bijdrage aan het dorpsleven en de gemeenschapszin. Laat als klant en consument zien en weten dat hun sponsoring zeer gewaardeerd wordt door hun producten of diensten af te nemen en spreek het ook gewoon eens uit bij een ontmoeting in hun bedrijf of daarbuiten. Dat doet een ondernemer goed.

Uiteraard staat de sponsorcommissie altijd open voor contact met mogelijke nieuwe sponsors. Er zijn diverse mogelijkheden in verschillende prijsklassen. Ook is er nog plaats voor balsponsors bij Valken 1 voetbal en handbal.

Namens de sponsorcommissie,
Ron Laan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Mirjam Rood, 22-07 (46 jaar)
Tom Besseling, 24-07 (27 jaar)
Dave Laan, 24-07 (15 jaar)
Lisa Mes, 24-07 (19 jaar)
Danique Wiersma, 24-07 (21 jaar)
Gert Feld, 25-07 (57 jaar)
Roel de Wit, 25-07 (21 jaar)
Roy Zwagemaker, 25-07 (33 jaar)
Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken